ORICO PHP-5S 5 Bay 3.5 inch Caseta de Protecție / de Stocare de Caz pentru Hard Disk(HDD) sau SDD cu Funcția de rezistent la apa - 5 BUC/LOT

105.53lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


ORICO 5 Bay 3.5 inch Caseta de Protecție / de Stocare de Caz pentru Hard Disk(HDD) sau SDD cu Funcția de rezistent la apa - 5 BUC/LOT(PHP-5S-GY)

1.În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi , WebMoney , Boleto și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor. 2.Vilatudor.ro va verifica plata în termen de 24 de ore .După ce plata dvs. este finalizată , iar noi vom procesa comanda dumneavoastră cât mai repede. 3.Restituirea cauzate de anulare a comenzii , de restituire acord sau de mediere va fi proces instantaneu și poate dura 7-10 zile de lucru pentru a ajunge la contul dumneavoastră. 4. Produsele, costurile, inclusiv taxele pentru procesul de Vămuire ,vă rugăm să rețineți ! 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta ,nu avem suport pentru a revizui adresa . 2. Transport gratuit la cele mai multe dintre țările de Aer Înregistrat Mail . 3. Toate coletele vor fi trimise în termen de 5 zile dupa ce ai facut plata pentru ea .

1.Toate produsele noastre sunt 100% Originale si noi .Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre , vă rugăm să ne lăsați un 5 star feedback-ul . 2.Dacă aveți orice problemă cu privire la produsele sau serviciile noastre , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un negativ sau netural feedback-ul , vom rezolva problema pentru tine . 1.Timpul nostru de lucru : 09:00 - 18:00 (GMT +8 ), de luni până vineri. 2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager sau E-mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 16cm x 8cm (6.69in x 6.30in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.56kg (1.23lb.)
Praf Da
culoare Gri
Numărul De Model ORICO PHP-3S-GY
Rezistent la șocuri Da
Rezistent la apa Da
Moistureproof Da
Nume De Brand Orico
Articol 3.5"HDD Protector Cutie( 5PCS/LOT)
Material PP/EVA
Antistatic Captuseala Da

Produse similare