De înaltă Calitate Senzor de Miscare PIR Wireless Pentru Acasă Antifurt Sistem de Alarma de Securitate 433MHz Motion Detector de Infraroșu

82.48lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Noul wireless 433MHz detector de infraroșu

sisteme de alarmă de securitate acasă, sistem de alarma gsm wifi, sistem de alarma senzor PIR senzor de mișcare PIR, Imagini de Produs

Produsul Include ca urmare a aviației limitat, senzor infraroșu fără baterie includ

4 * de Înaltă Calitate Infraroșu Complex r (baterie nu sunt incluse ... 9V 6F22 baterie )

Descriere produs -> produsul este wireless detector infraroșu pasiv withhigh stabilitate. -> A adoptat-o tehnologie avansată de procesare a semnalului -> d van capacitatea de detectare și anti alarmă eroare.

-> Detectorul va detecta mișcarea umană în mod automat atunci când intrusul trece prin detectat zona,iar aceasta va va trimite semnal de alarmă cu alarmă gazdă dacă există mișcare.

-> Produsul este adecvat pentru siguranța casa de locuit, vile, fabrici, piețe, depozite, cladiri de birouri principiul de detector de infraroșu este de inducție semnal infrarosu din corpul uman,iar temperatura este mult mai sensibil la mediu,acesta poate detecta mișcarea corpului uman,raza de detecție este ususll 5-12 metri,vara temperatura este ridicată,raza de detecție va fi aproape;Iarna temperaturi scăzute,gama de detectie va fi departe.Senzor infraroșu ar trebui să fie instalat în poziția 2.2 formular m de la sol,în zona de detecție.Infraroșu poate fi instalat numai în interior,nu la soare,nu la fereastră și de temperatura de ușor să se schimbe.Infraroșu instalarea va influența intervalul de detectare și accurecy de detectare. Transport: Dacă sunteți din Rusia, vă rog lăsați-vă numele complet pentru mine,multumesc!! Uneori,timp de livrare poate întârziere de mai multe zile , din cauza vremii nefavorabile sau în timpul sezonului de ocupat, vă rugăm să nu vă faceți griji. Cere-mi să întârzie proteja de timp.

Garantie : Vom face un test inainte de a trimite acest produs, astfel încât veți obține un produs perfect, Toate de alarmă gazdă au Sigilat etichetă, vă rugăm să nu rupeți eticheta. Nu toate 433MHz accesorii compatibile cu toate 433MHz sistem de alarmă în piață. Te rog, întreabă-mă dacă aveți o problemă. 2 Ani garanție de înlocuire, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

Timp de serviciu: 10:00am - 22:00pm în Chineză timp, voi răspunde cât mai curând posibil, dacă vă trimite un mesaj de la altă dată,

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu acest produs, vă rugăm să lăsați-mi 5 stele feedback-ul, eu va deservi mai bine și mai bine ! Dacă nu sunteți mulțumit cu acest produs, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ și scor scăzut, pentru că asta nu va rezolva problemele. dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și I se va răspunde cât mai curând posibil, cred că totul poate fi rezolvat. (Pot trimite un alt produs nou sau cupon).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 8cm x 10cm (1.97in x 3.15in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Frecvența 433Mhz
Garanție 2 ani
Utilizare Detector De Mișcare
culoare Alb
Timp de așteptare De aproximativ 1 an
Nume De Brand Earykong
Numărul De Model KR-PIR-04
Radio Fără Fir La Distanță > 80 m (în zona deschisă)

Produse similare