10buc G4 COB Bec LED 9W ACDC 12V AC220V lampa LED G4 Crystal LED Bec Lampada Lampara Bombilla Fiolă Înlocui cu Halogen

44.53lei

Adauga la lista dorintelor

Becuri

Descriere produs


tures:

De Brand nou și de înaltă calitate. Consum redus de energie și ultra viață lungă, Ușor de instalat, pur și simplu pentru a înlocui, convenabil folosind

Specificații Bec Model: G4 Tensiune:AC/DC12v și AC220V Watts: 9W Cantitatea de LED: COB 1505 culoare Lumina: alb Cald /alb Rece Dimensiuni: 16mm * 16mm * 46mm

Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

LIVRARE la nivel Mondial Mail de Serviciu trebuie să se confrunte cu un număr mare de comenzi, vom alege cel mai rapid mod în funcție de situația reală de logistică. Dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumesc! 1.În general,Elementele vor fi livrate în termen de 24 de ore după ce primi plata (cu excepția sâmbătă și duminică). 2.În general, produsele vor ajunge la tine între 10-20 de zile, puțini vor ajunge la 20 la 40 de zile duo la Cstoms Bariere. Vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu le-au primit după 50 de zile. 3.Am DOAR nava a confirmat adresa prevăzută în comanda dumneavoastră. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din comanda dvs. se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze. 4.Timpul de livrare depinde de destinație și de depozit:

RESTITUIRE/RAMBURSARE

1. Pentru orice motiv, nu sunteti multumit de produs, il puteti returna în ambalajul original, în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului.

2.Cine plateste taxele postale depinde de motiv pentru a reveni.

3. Întoarcerea articol trebuie să fie înapoi în Starea din Fabrică. Aceasta include ambalaje, prospecte, manuale etc.

4. Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi.

GARANȚIE

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face un scor mare magazin. Dacă primiți elemente au probleme de calitate sau deteriorate, vă rugăm să ne contactați, nu deschide direct dispute. Nu vrem orice litigiu,dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați la început. Așteptăm cu nerăbdare pentru a oferi servicii mai bune pentru tine.

1. dacă elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuirea cu un Cost suplimentar (inclusiv taxa de transport maritim odată ce am primit elementul Defect.

2.Dacă elementul Defect după 3 Luni, cumpărătorii încă mai puteți trimite-l înapoi. Va vom contacta furnizori sau fabrică pentru Garanție. Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 2cm x 5cm (3.94in x 0.79in x 1.97in)
Tip De Element Becuri cu LED-uri
Tipul De Bază G4
Chip de LED-uri de Brand Edison
Bec Led Tip Porumb Bec
Numărul de LED-uri Cip 1 buc
Tensiune 12V/220V
Fascicul De Unghi(°) 360°
Emițătoare De Culoare Alb Cald, Alb Rece
Medie de Viață (ore) 50000
Lungime 40mm
Nume De Brand MengJay
Forma Bar
Puterea De Toleranță 5%
Flux Luminos 500 - 999 de Lumeni
Ocazie Dormitor
Temperatura De Culoare Alb cald (2700-3500K)
Putere 9W 12V, 9W 220V
certificare CE,RoHS

Produse similare