Pe SENILE, 2017 Colier Lung Barbati,Vintage Dormineering Mănuși de Box Pandantiv Coliere, Timp Salba Bărbați Bijuterii Halsband Ogrlica

30.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1. Tip: Colier Pandantiv

2. Material: partea de Sus din oțel inoxidabil

3. Culoare: 3 culori. Cum arată pozele

4. Greutate: 44 g și 14 g

5. Gen: Bărbați,băieți,femei și fete

6. Locul de origine: China (Continentală)

7. Ambalare: Standard și în condiții de siguranță metoda de ambalare

8. Arăta individualitatea și să-ți aducă noroc

9. Ocazie: de Moda, cadouri de dragoste,Aniversare,petrecere cu Dans,memorial de Călătorie, cadouri de Afaceri, Corect, Promoționale, publicitare etc.

Bine ati venit la StyleSea Farmec magazin online! Vino și Arată STILUL și INDIVIDUALITATEA!

StyleSea Farmec este un profesionist și lider în derularea de afaceri în cele mai multe tipuri de bijuterii si accesorii de frumusete .Dacă sunteți un cumpărător persoană,vă rugăm să ne adăugați în lista dvs. de dorinte. Dacă sunteți un angrosist sau distribuitor și, de asemenea, în căutarea pentru partenerul de afaceri în China, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Puteți avea încredere în noi.

Principalii nostri clienti sunt din Europa, America, Asia și Asia de Sud-est etc. Calitate superioară și servicii sunt principalele avantaje de a câștiga și de a mări pe mai multe piețe internaționale.

Suntem și vom face tot ce putem pentru a satisface așteptările dumneavoastră! Am să spun !

Alege StyleSea, Alege Frumusetea.

Vom avea grijă de ambalare . Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească. Dacă acesta a fost rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară când (aproape termen de 24 de ore).

Transport gratuit este disponibil numai pentru trimiterea de Vilatudor.ro Standard de Transport maritim sau China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket. Pot fi urmărite. Atunci marfa va sosi în termen de aproximativ 15~25 de zile lucrătoare . Dacă aveți nevoie urgent de produse și să cumpere mai mult, le putem trimite prin Exprimă,cum ar fi DHL sau EMS și așa mai departe.

Numele Transportatorului

Timpul estimat în Tranzit

Serviciu De Urmărire

DHL

Aproximativ 3-5 zile

www.dhl.com

UP

Aproximativ 3-5 zile

www.ups.com

EMS

Aproximativ 5-7 zile

www.ems.com

China Post Air Mail

Aproximativ 15-25 zile

www.intmail.183.com

Intermediul HKPOST transport gratuit

Aproximativ 15-20 de zile

www.hongkongpost.com

Dacă aveți nevoie de orice preț favorabil pentru rapid de transport maritim, bine ai venit să ne contactați.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe și impozite în țara dumneavoastră locală. Dar putem scrie valoare mai mică sau "cadou" pe ordinul de transport pentru ușor de clearance-ul Vamale. Și toate mărfurile trebuie să fie livrate la Vilatudor.ro verificat adresa. Multumesc.

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 24 de ore după remiterea finalizată. După confirmarea plății de bunuri și informații de transport maritim, vom aranja imediat expedierea în termen de 5 zile .

Escrow nostru este de preferat metoda de plata. De asemenea, vom accepta alte plăți diferite elemente,cum ar fi Transfer Bancar, Western Union, Card de Credit, Visa,Master Card etc. Dacă te întâlnești orice probleme de plată,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

Dacă aveți orice întrebări sau nemulțumiri despre produsele noastre,vă poate oferi problemele la noi imediat. Vom vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil. Multumesc.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii. Sincer vă invităm să plece de CINCI Stele și comentarii Pozitive, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Acesta va lua doar 1 minut . Vă mulțumesc! Dacă nu, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne înainte de a părăsi orice neutru și feedback-ul negativ. Vom răspunde cât mai curând posibil (aproape termen de 24 de ore ) și încercați cele mai bune noastre pentru a satisface. Vă mulțumesc foarte mult!

Trebuie să ia măsuri corespunzătoare pentru a proteja peruci și accesorii de praf și daune.Vă rugăm să acorde o atenție la următoarele instrucțiuni.Multumesc.

Pentru Culoare Nepotrivire : culoarea reală poate ușor diferite de imagini.Acest lucru ar putea fi cauzate de alte motive,cum ar fi ecranul de reflecție în monitor, efect de lumină și de alți factori.

Pentru clienții rus : vă Rugăm să completați corect în numele tău COMPLET de receptor.Pentru că funcția Politică în Rusia este destul de strict. Este vital pentru tine de a primi coletul rapid și cu succes.

SPER CĂ VEȚI AVEA O EXPERIENȚĂ FERICITĂ ÎN NOSTRU SOTRE. TOATE CELE BUNE !!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 14cm x 5cm (5.91in x 5.51in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Coliere
Stil Trendy
Gen Bărbați
Dimensiune Pandantiv Mare 1.29" * 0.94" și mici 0.9" * 0.59"
Metal de culoare Mici 55cm Lanț, Mare 60cm Lanț
Tip Lanț Șarpe Lanț
Lungime 60cm and 55cm
Forma\model Figura
Principala Piatră De Culoare alb, negru, auriu
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Colier Tip Pandantiv Coliere
Numărul De Model QT1018
Fine sau de Moda Moda
Material Aliaj
Nume De Brand STARBEAUTY
Pot fi urmărite sau nu ? Da

Produse similare