GOXAWEE Universal Cheie tubulară Multi Funcția de Clichet Instrument Adaptor scule de Mana Seturi Set 2 buc

45.14lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Astăzi Oferte Oferte End în: 01 Zile la ora 23 : 59 : NE$ 28.69 NE$ 28.25 NE$ 23.56 NE$ 14.50 NE$ 6.52 NE$ 6.19

NOTIFICARE

Ar trebui să știi înainte de a comanda: În scopul de a salva de mult costa pentru tine, ne oferă posibilitatea de transport gratuit methord : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. Dar nu orice număr de urmărire și instabil timp de livrare. Dacă sunteți de urgență, pls alege alt mod de transport maritim. După ce nu a primit pachetul dupa 60 zile de China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, doar contactati-ne si va vom oferi rambursare completă atâta timp cât nu deschide disputa pe noi. Sper că putem avea o colaborare win-win. Acum bucurați-vă de cumpărături!!!

DESCRIERE

GOXAWEE Multi Funcția de Clichet Universal Priza Instrument Cheie Adaptor scule de Mana Seturi de 2 buc Set grad Profesional universal cheie tubulară Gator Grip auto-reglare soclu universal Automată standard și metrice potrivită mașină de găurit include adaptor De la Producător Gator Grip Universal Priza este un universal cu auto-reglare soclu cu automate standard și metrice aplicație care reglează instantaneu de prindere piulițe hexagonale, șuruburi, cârlige, șuruburi lag, și capetele șuruburilor.Gator Grip deosebit de mare de lucrări pe ruginite și deteriorate cap.Gator Grip auto-regla de la standard de 1/4 la 3/4-inch și metrice 7 mm la 19 mm și are un cuplu de peste 125 de lire sterline.. instrumentul e socket conține 54 de oțel călit pini de primăvară pentru durabilitate de lungă durată. Atunci când sunt plasate pe un dispozitiv de fixare, centrul ace retrage și exterior ace surround fixare. Ca element de fixare este transformat, cuplul este transmis prin exterior pini la pereții de la priza, ceea ce face acest soclu o alegere ideală pentru heavy-duty uz personal sau profesional. Instrumentul dispune de o 3/8" unitate. ETC-120A vine cu un Burghiu adaptor care transforma orice burghiu sau șurubelniță putere într-un poeer socket set. Caietul de sarcini: Dimensiune: 18cm Culoare: Argintiu Tip: Set Mixt Număr de Bucăți: 2 Tip Soclu: Impact Socket Material: oțel greutate Netă:435g Ambalare Incluse: 1set(2 buc) Gator Grip Observa:

1.Uneori culoarea de bunuri va fi schimbat, dar aceasta nu va afecta efectul de ea. Deci, vă rog, nu mă deranjează cu ea.

2.Pentru transport maritim eveniment, poate nu poate obține bunuri cu succes dacă nu ne oferă numele tău complet cu trei cuvinte. Deci, în scopul de a se asigura cu succes transport, Pls lasă-ți numele complet atunci când comanda dacă sunt veniți din Rusia. Multumesc pentru coopeation în avans.

3. Dacă nu auzi mărfuri atunci când data de livrare s-a încheiat, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva issure pentru tine.

IMAGINEA ARATĂ

AUTO-GHID DE CUMPĂRĂTURI

PLATA

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

DETALII PACHET

TRANSPORT & LIVRARE

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

o. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , timpul de Livrare este de aproximativ 20-60 de zile ( Nu de urmărire informații ) Dacă nu obține bunuri , pls plâng după bunuri trimis 60 zile , iar noi va vom returna banii direct b. Vilatudor.ro Standard de Transport maritim , se includ de cele mai multe mail-uri de transport, cum ar fi: China Post Aer Înregistrat Mail, Poștă Singapore, Hongkong Post,Suedia Post,: serviciile de Finlanda, PostNL etc. Timpul de livrare este de aproximativ 15-60 de zile ( cu Informații de Urmărire ) Dacă nu obține bunuri după bunuri stabilite 40days , pls contactati-ne , vom verifica coletul pentru tine . Apoi Slove pentru tine ASAP. Dacă ești rus Client , pls lasa-ne numele tău Complet cu 3 cuvinte, sau poate nu poate obține bunuri cu succes. c. Vilatudor.ro Premium de Livrare , timpul de Livrare este de aproximativ 7-20 de zile. Pentru unele țări îndepărtate, ar putea avea nevoie de 7-30 zile.( Cu Informații de Urmărire ) d. EMS , timpul de Livrare este de aproximativ 7-15 zile ( Cu număr de urmărire ) e. DHL, FEDEX, TNT , UPS , timpul de Livrare este de aproximativ 3-7 zile ( cu Informații de Urmărire ) Dacă locul tău este la distanță , trebuie să plătească mai mult pentru loc de la distanță , sau de schimbare a navei de către EMS

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.41kg (0.90lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Cerere Set De Unelte De Uz Casnic
Tip Soclu Scule De Mână,Combinație,Chei,Prize,Ratch
Caracteristică set de chei
Nume De Brand TOOLFIT
Material Nichel-Crom Aliaj De Oțel
Tip instrument de mână
Numărul De Model 3009-2pc

Produse similare