50pcs T5 COB 1SMD-uri Auto Lumini Auto Bec Tablouri de bord Indicatoare Becuri cu Aprindere Lumini Pentru Toate T5 Pană Tip 1SMD

56.28lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


50pcs T5 COB 1SMD-uri Auto Lumini Auto Bec Tablouri de bord Indicatoare Becuri cu Aprindere Lumini Pentru Toate T5 Pană Tip 1SMD

De Brand nou și de înaltă calitate.

1-a CONDUS pe fiecare bec

De lungă durată LED-uri

50.000 de+ Ore Durata de viata

Universal se Potrivesc pe Toate Importate și Interne Masini

Înlocuirea directă

Consum Redus De Energie

Ușor De Instalare

Designul Plug and Play

Expediate în termen de 24 de ore de la plată de compensare

Compatibil: T5 17 18 37 70 73 74 79 85 86 2721

Led Culori Disponibile: Rosu, Albastru, Verde, Alb

Dimensiuni:2 cm x 0.5 cm - 0.79 inch x 0.2 inch

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Pachetul include:

50 x Bec LED T5

Avem, de asemenea, Albastru/Galben/Roșu/Verde culoare,te Rog, spune-ne culoarea și numărul de care aveți nevoie,sau va vom trimite alb.Multumesc!!!!

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Nava prin HK post air mail și China post air mail, de obicei, nevoie de 15-45days,iar unele tari ca Brazilia,Argentina...nevoie de peste 50days,vă rugăm să așteptați cu răbdare și nu ezitați să întrebați-ne pentru a prelungi termenul de livrare.Sau dacă doriți să primiți mai rapid,vă rugăm să ne contactați, să plătească suplimentar exprima costul de transport maritim.

Clienții care din limba rusă,vă rugăm să scrie numele persoanei de contact,sau va afecta normale de primire.

1 angajatul Nostru va verifica toate produsele înainte de expediere.Dacă ați primit un produs defect,facem schimb alte brand nou de înlocuire în termen de 7 zile începe de la data livrării.Vom responsabil pentru costul de transport maritim de la locul nostru de a ta în timp ce cumpărătorul ar trebui să plătească costul de returnare.Ne e-Mail imediat după ce ați găsit produsele au o problema,noi va oferim un numar de telefon pentru a trimite înapoi element,elementul nu va verifica și repara fara numar de retur.

2 Observație: Contactați-ne dacă găsiți orice problemă tehnică în timpul instalării.E plăcerea noastră să vă arăt și să vă sprijine.Cea mai mare problema este doar misure și a înțeles cum să folosească.Vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a trimite articole, ca nu vom responsabil pentru toate costurile de transport maritim, dacă am găsit produsul nu este dezertat cum ai descris-o.

3 Element Rupt:

Vom verifica toate produsele noastre înainte de a trimite,dacă ați primit o rupt element sau element lipsă,vă rugăm să păstrați tot pachetul de materiale,face fotografii și trimite-ne în termen de 7 zile.Acceptăm doar acele cazuri raportate și fotografiile oferite la noi în termen de 7 zile.Ne va ajuta să pretindă daune sau pierdut de la firma de curierat.Cu toate acestea,firma de curierat va dura aproximativ 14 la 28 de zile pentru a investiga cazul.Deci, vă rog, să waitfor rezultat.

4 elementului de garanție devine nulă:

(1) Dacă deteriorat este cauzată de:Nejustificate uzura,murdarie,utilizat în mod abuziv,instalarea necorespunzătoare sau de exploatare,neglijare,accident.

(2) Dacă perioada de garanție este de peste.

(3) în Cazul în care elementul a fost deschis,a eliminat orice părți ale elementului sau reparat de persoane neautorizate.

Vă rugăm să citiți cu atenție politicile noastre inainte de plasarea comenzii,dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc mult!!!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi!!Ne va prinde tare bine dacă ai pleca posibive feedback-ul.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problema dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 7cm x 5cm x 3cm (2.76in x 1.97in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Sursa De Lumina LED
Masina Face Universal
Pentru Lampă De Masina instrument de lumini
Model de masina toate
Tensiune 12v
culoare Alb Chihlimbariu Albastru Verde Roșu
Numele Modelului T5-3528-2SMD
Marca Auto toate
Exterior/Interior Luminile De Interior
Emițătoare De Culoare Albastru, Verde, Roșu, Alb, Galben
Nume De Brand YSY
Putere 0.12W
Articol Greutate 0.6g
Temperatura De Culoare 8000k
Tip De Element Lumina De Aprovizionare
Led-Uri Tip Fascicul Inundații

Produse similare