2018 Nou Tango Rochie Paiete Sala de Dans Rochie pentru Femei de Dans latino, Costume de Vânzare Rumba Rochii Dans

123.09lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


1. Detalii produs Produs Include: Fusta + 2 * Mănuși. Dacă aveți nevoie de alte accesorii sau pantofi, vă rugăm să uita-te prin magazinul nostru sau sa ne contactati. Multumesc. Atenție, vă rugăm: nu este normal ca niste pene sau paiete căzut de la costum. Puteți se agită înainte de a purta. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să cred despre ea inainte de a cumpara. Multumesc. Detalii dimensiuni: Pentru Bust: 82-92 cm/ 32.28-36.22 inch. Pentru Talie: 78-88 cm/ 30.71-34.65 inch. Pentru Solduri: 92-102 cm/ 36.22-40.16 inch. Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual, multumesc (Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch). Informațiile de model: Inaltime: 172 cm/ 67.72 inch. Bust: 86 cm/ 33.86 inch. Talie: 65 cm/25.59 inch. Solduri: 90 cm/ 35.43 inch. Greutate: 52 KG. Sperăm că informațiile pot ajuta. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Noroc!

2. Produs arată

3. Produsele noastre

Produsele noastre sunt produse de Propria Fabrica de Profesionist.

Adevărat fotografii pentru a arăta produsele noastre.

4. Taxele de Import

1)

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea.

2)

Se recomandă să verificați cu biroul vamal pentru a afla ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

3)

Înainte de semnarea pachetului, vă rugăm să verificați pentru a vă asigura că produsul nu este deteriorat în timpul transportului și dacă produsul este în ea. Dacă nu, vă rugăm să refuze să-l semneze .S-a întâmplat ca cineva a furat produs din colet. Vă vor fi luate în considerare la primirea produsului potrivit, atâta timp cât semn coletul.

5. Rambursare

1) Am putea oferi restituire și de rambursare cerere este disponibil numai cererile în termen de 14 zile după ce a primit colet &revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

2) oferim rambursare de 100%, dacă elementul este rupt înainte de sosire, tot ce trebuie să faceți este de a trimite-ne imaginile clare pentru a arăta că este rupt. Situația defect trebuie să fie observat în termen de 7 zile de la livrare.

6. Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi. Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele. Vom aprecia foarte mult. Dacă nu sunteți mulțumit, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra la problemele cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Gen Femei
Dans De Tip Latină
Numărul De Model Sexy Dans Latino
Dimensiune One Size
Nume De Brand JUDWENY
Material Bumbac,Modal,Poliester,Spandex

Produse similare