Speedway mini 3 Aripa Spate pentru Speedway mini 3

100.93lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Aripa spate pentru scuter electric model de Speedway mini 3.

Vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a comanda.

Transport

* Produsele sunt bine ambalate cu puternice pachete,vom alege transportatorul în funcție de alegerea clientului, sau mai bine transportator în conformitate cu experiența noastră. Sper clientul poate înțelege, ca, uneori, vom alege alte companie de transport în funcție de produsul conținut.

* Mai lent exprima, de obicei, face personalizat duty-free sau mai mici, cum ar fi china post registed e-mail de aer. Mai repede express va face personalizat de risc fiscal mare, pe care nu le putem controla. Pentru cele mai multe țări, în scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara o valoare mai mică. Dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Mai ales pentru stimați clienți din țări din america de Sud, trebuie să plătească taxa și de a ajuta vămuire, în cazul în occures, care este esențială pentru afacere.

Plata

Urmați Vilatudor.ro alipay regulă, și, de asemenea, putem accepta un acces de plată dacă nu este convenabil pentru client.

Feedback-ul, de Soluționare și de a Reveni

* Noi oferim feedback pozitiv pentru fiecare client,pentru a promova un sănătos Ali comunitate,ne așteptăm același lucru de la tine. Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ . În cele mai multe cazuri, problema în cele din urmă să fie rezolvate și impresionat clientul nostru. Am promisiunea de bun după serviciu , dar nu împins de litigiu. Sper clientul ar putea să ne dea de toleranță pentru procesul de după vânzare, și ne-ar oferi servicii mai bune la fel clinet pentru a construi mai bine și hamonious cercuri de tranzacție. Dacă problema nu poate fi rezolvată, puteți reveni la un anumit loc de oferta de noi la usurinta . Vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Va vom rambursa suma în mod corespunzător .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Tip apărătoare de noroi
culoare Negru
Nume De Brand DUALTRON
Numărul De Model MN-SPmini3-RearFender

Produse similare