D&D 6 Modele de Tricotat Ace Sac de Tricotat Instrumente Organizator Fabric pentru Pulover Ac Sac de Depozitare 37*22CM

22.57lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Brand

D&D

Material

Tesatura Ambarcațiuni

Culoare

7 Modele

Dimensiune

37*22cm

Greutate

60g

Ambalare

1 buc/ambalaj (Fără Ace de Tricotat )

Utilizarea

Ace De Tricotat Sac

Datorită mână măsură, Unele măsurarea poate avea 1-5% diferenta cu una reală.

Produs introducere 1. Modele frumoase, stil de moda pentru nevoile dumneavoastra; 2.Un manual durabilitatea produsului; 3. Robust și durabil, Tesatura , reduce în interiorul frecare, da o persoană un fel de confortabil și sentiment blând.

(Fără Ace De Tricotat )

1.100% de brand nou și de înaltă calitate. 2.Produsele noastre sunt foarte adecvat, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare. 3.Unele măsurarea poate avea 1-5% diferenta cu una reală. 4.Culori diferență există între imaginea de cel actual.

1.Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile de livrare este corectă înainte de a confirma comanda. 2. dacă vă decideți să cumpere, vă rugăm să acorde o comanda în timp util. 3.După plata sau livrate,vei bucura în continuare de mare după-vânzare de servicii 4.Comenzile procesate în timp util, după verificarea de plată. 5. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. 6.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. 7.Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea,vă Rugăm să contactați cu noi, în avans și vă vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

1.Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,va rugam sa ne lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii. 2.Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca cele mai bune dvs. pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Dimensiune 22*37cm
Tip Seturi De Scule
Element nume andrea sac
Utilizarea andrea sac
culoare ca spectacol cinematografic
Ambalare 1 buc/ambalaj(Fără Ace de Tricotat )
Material Tesatura
Nume De Brand d&d

Produse similare