ORICO Autobuz Alimentat USB 3.0 Cu VL812 Chipset 4 Port HUB Pentru Laptop/Ultrabook - Negru (W5PH4-U3)

36.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Rezonabil 4-port USB design

Rezonabil 4-port USB de distribuție rezerve suficient spațiu mai mare pentru prize, extinde 4 USB3.0 porturi de pe computer sau tabletă și de a proteja original port.

USB3.0 expansiune

5 Gbps transmisie

A copia un film standard în 9 secunde, mai rapid și mai stabil, economisind mai mult timp.

Avansate PRIN intermediul controller

PRIN USB3.0 controler face W5PH4-U3-V1 compatibil cu mai multe tipuri de calculatoare, telefoane mobile sau alte dispozitive, performanta mai excelent.

De dimensiuni mici, ușor de transportat

24mm gros, W5PH4-U3-V1 este mic și ușor de pus în buzunar sau în geantă, dacă pe o călătorie de afaceri sau o conferință, mai convenabil.

Multi-protecție sistem de siguranță

Built-in peste tensiune, supra-curent, scurgere și scurt-circuit de protecție ține hub și dispozitivele atașate în siguranță.

Materiale de înaltă calitate și cablu

Sale frumoase șasiu fabricat din material ABS face un canat de până la 750 grade celsius; de înaltă calitate twisted-pair cu folie de aluminiu scut asigură uimitor antijamming capacitate.

1. Acceptam toate metodele de plată enumerate de Vilatudor.ro. 2. Produsele, costurile, inclusiv taxele pentru procesul de Vămuire ,vă rugăm să rețineți ! 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta ,nu avem suport pentru a revizui adresa . 2. Transport gratuit la cele mai multe dintre țările de Aer Înregistrat Mail . 3. Toate coletele vor fi trimise în termen de 5 zile lucrătoare după ce efectuați plata pentru ea .

1.Toate produsele noastre sunt 100% Originale si noi .Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre , vă rugăm să ne lăsați un 5 star feedback-ul . 2.Dacă aveți orice problemă cu privire la produsele sau serviciile noastre , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un negativ sau netural feedback-ul , vom rezolva problema pentru tine . 1.Timpul nostru de lucru : 09:00 - 18:00 (GMT +8 ), de luni până vineri. 2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager sau E-mail.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 5cm x 4cm (4.72in x 1.97in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Material ABS
Funtion Nici unul
Standard USB 3.0
Viteza 5Gbps/480Mbps
Plug standard EU
Nume De Brand Orico
Produse De Stare Stoc
Pachet Da
cip Vl812 Chipset-Uri
Numărul De Model ORICO W5PH4-U3-V1-BK
Dimensiune 105*33*24mm
Tip De Interfață USB 3.0
Porturi 4
certificare CE/FCC/3C/ROHS
culoare negru/alb
Lungime 30CM&100CM

Produse similare