Pictura de cerneală de Design Primavara-Vara Haine Rochii Lenjerie de pat din Bumbac Tesatura Acasă Cusut Decorative Textile Florale de Ț Metru 2005BL

42.71lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


SUJASANMY

Specificația De Cumpărături

Despre Culoarea O Eroare: din Cauza rezoluția ecranului este diferit, culoarea de bunuri și imagini de eroare, nu aparțin problemă de calitate. Despre Eroarea De Culoare B: Dacă ați cumpărat aceeași culoare, de multe ori, culoarea de acest moment pentru a cumpăra și culoarea ultimul timp pentru a cumpăra de acolo ar putea fi o eroare, iar dacă acestea nu sunt în producția de culoare, în același timp, vor exista diferențe în controlul producției.Acesta este un fenomen normal. Despre Pierde Culoare: material Diferite , vor exista diferite grade de pierde culoarea atunci când de curățare în apă; tesatura de bumbac si de culoare inchisa va fi mult mai grave, aparține fenomen normal;sugerează utilizarea de apă rece atunci când spălare și nu se înmoaie prea mult timp; vă rugăm să spălați separat cu lumina de culoare bunuri. Despre Dimensiunea de Eroare: Manual de măsurare dimensiune ar putea fi legate de dimensiunea reală este de 1-3 cm de eroare.

Despre transport maritim Transport maritim de Timp: va Vom trimite comanda in 5 zile (cu excepția naționale sarbatori legale),Aceste așteptat timpii de tranzit se aplică dacă nu se specifică altfel în politicile de Vilatudor.ro sau indicat în paginile de produs. Metoda de livrare: principalul nostru serviciu de transport maritim este Vilatudor.ro Standard de Transport maritim și de China Post Aer Înregistrat Mail. dacă scopul este de peste 200 de dolari, serviciul de transport maritim va fi actualizat pentru a exprima.daca comanda este mai mica de 200 de dolari,dar încă mai doresc livrare rapida,puteti sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun pret pentru international express(pentru că am avea noi de cooperare reducere pentru expres internațional și Vilatudor.ro la fiecare lună.). Despre Adresa de Livrare Informații: vă Rugăm să completați în dreptul de a primi informații (numele complet, adresa, numărul de telefon, codul poștal), acest lucru este foarte important pentru a putea primi mărfurile. Despre vămuire: Dacă mărfurile cumpărătorului obiceiurile locale detenție, cumpărători, în timp, trebuie să responsabilă de-a face cu vămuire la toate aspectele,Dacă bunurile sunt returnate sau vamale de detenție și a altor pierderi cauzate consecințe grave, cumpărătorul trebuia să își asume întreaga responsabilitate. Despre Primirea de Timp: ar putea fi alte motive duce la o întârziere de timp,Dacă nu ai primit produsele ,dar este în curând timp pentru a termina de timp de așteptare de protecție a primi;vă Rugăm să nu fac un litigiu și în timp trimite mesaj sa ne contactati pentru a extinde primi timp. ,Vă rugăm să așteptați câteva zile.Dacă în cele din urmă pachetul lipsește, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un satisfăcătoare schema de prelucrare.multumesc!!! Situația de mai sus, greu de evitat, dar, în general, nu afectează utilizarea și efectul de uzură, vom alos încercați să alegeți cele mai bune produse pentru a trimite, primi bunuri, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom face față în mod activ cu, vă rugăm să nu aleatoriu mediu de revizuire sau revizuire rău, vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Tesatura caracteristici: Un pic gros,moale ,15%lenjerie de pat și 85%bumbac,se pare ca țesături Cașmir,Nu este ușor să se estompeze.Potrivit pentru haine, rochie, fusta , fata de masa,decora de fundal,etc.

USD 10.58 /metru USD 12.89 /curte USD 7.35 /metru USD 8.73 /metru USD 9.61 /metru USD 9.61 /metru USD 10.13 /metru USD 9.35 /metru

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Metru
Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)
Nețesute Technics Tors-Lipit
Dimensiune 100*147cm
Stil Simplu
Model Tipărite
Nume De Brand SUJASANMY
Material Lenjerie / Bumbac
Tip Challie Tesatura
Lățime 147cm
Tip De Produs Material Organic
Caracteristică Eco-Friendly
Tricotate Tip Warp
Technics Țesute

Produse similare