LED Proiector 10W 20W 30W 50W 70W IP66 rezistent la apa 220V 110V LED lumina Reflectoarelor Refletor LED-uri de Iluminat în aer liber Gargen Lampă,SMFL-1

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1. Vom accepta ESCROW,Card de Credit.

2. Plata trebuie să fie terminat în termen de 3 zile.

3. Dacă aveți orice probleme cu privire la plata dvs.,contactați-ne URGENT.

1. Elementul va fi livrat în termen de 2 zile de la primirea de plată clare.

2. Elementul va fi gratuit livrat prin DHL sau Fedex și așa mai departe. Vom în funcție de țara dumneavoastră pentru a decide modul de logistică.

3. Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.

4. Dacă sunteți pe cale de logistică au cerințe speciale, vă rugăm să ne spuneți, în caz contrar, ne va fi bazat pe situația reală a decide modul de logistică.

5. Dacă țara dumneavoastră este Federația rusă sau Brazilia, atunci vă rugăm să selectați EMS sau China Logistică Poștale.(DHL,Fedex,UPS,TNT express este nu poate a ajuns țara dumneavoastră) .Dacă alegeți Chineză poștale de livrare, timpul de livrare aproximativ 15-30 de zile.

1. Acest articol a fost verificați de către Î. C înainte de a livra.

2. Dacă primiți element deteriorat sau defect articol,vă rugăm să ne contactați pentru schimb sau alte metode de prelucrare.Ne poate despărți de rambursare sau restituire totală.

3. Inainte de rambursare,vă rugăm să trimiteți produsul înapoi, dar ruturn taxa pe cumpărător.Vă mulțumim pentru a înțelege.

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Satisfactia dumneavoastra a produselor noastre este garantata. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți returna bunurile de schimb, dar vă rugăm să comunice cu noi, înainte de a reveni. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Oamenii defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

1. După ce cumpărătorul a plătit ordin de cumpărare, dacă nu există nici o taxă suplimentară pentru bunuri.

Răspuns: DA. Dacă suma comenzii este mai mare de 20 de dolari, atunci când compania expres în livrarea de bunuri, nu poate percepe produsul tarifele de import.

Din cauza diferitelor politici vamale din fiecare țară, astfel încât tarifele de import sunt, de asemenea, diferite, costuri specifice, vă rog, adresați-vă obiceiurile locale sau locale companie de curierat. Dacă nu puteți acceptat această taxă, vă rugăm să nu facă ordine, în caz contrar vă va oferi cauzat pierderi sau inconveniente.

2. Dacă vânzătorul poate reduce valoarea produsului declarație la vamă, așa că se poate reduce tariful vamal costa?

Răspuns: Da. În cazul în care cumpărătorul nu este specificat. Vom potrivit bunuri în valoare de 50%-70% la declarația vamală. Dacă aveți nevoie în funcție de valoarea reală a produsului declarație, vă rugăm lăsat un mesaj pentru a ne spune, sau E-Mail-ne.

3. De ce după un succes ordine de plată, deoarece auditul nu trece automat închis ordine.

Răspuns: După succes cumpărători de plată, Vilatudor.ro va fi examinat ordinele de plată, de obicei finalizate în termen de 24 de ore. Dacă auditul nu este trecut, Vilatudor.ro se va închide automat în ordine, dacă totuși doriți această ordine, vă rugăm să contactați Vilatudor.ro, atunci ai nevoie pentru a oferi unele informații de plată, dar nu vă faceți griji cu privire la datele ar putea fi compromisă, pentru că noi nu vedem orice fel de informații și pot face orice modificări la comanda. numai Vilatudor.ro pot vedea toate informațiile.

4. După ce am primit produsele, dar bunurile au o problemă,cum să fac?

Răspuns: Dacă este pentru bunurile deteriorate în tranzit, vă rugăm să cereți locale de curierat expres semnătura de confirmare, și să ne contactați. Vom solicita companiei de curierat pentru a compensa. Dacă aveți probleme de calitate a mărfurilor, vă rugăm să ne contactați, noi credem că toate problemele pot fi soluționate prin prietenos de negociere. Dacă nu comunica cu noi,direct supună litigiul în ordine, vom renunța la orice produs de garanție, și ne va da cumpărătorului tras în nici un credit neagră. Toate celelalte probleme, puteți să ne contactați, vom rezolva pentru tine.

5. Ce întrebare trebuie să acorde o atenție?

Răspuns: Ordine în producția și procesul de livrare, aveți orice întrebări, vom trece la E-MAIL sau telefon pentru a vă informa, așa că vă rugăm să verificați adresa dvs. de E-MAIl sau asigurați-vă că numărul de telefon este corect. Atunci când mărfurile ajung la țară, unele țări vamale nevoie de cumpărători coopereze pentru a finaliza vămuire a mărfurilor, astfel încât vă rugăm să păstrați telefonul este pornit sau pentru a vizualiza E-Mail,și să-l proceseze în timp util, în caz contrar, bunurile vor reveni, atunci vei pierdere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Corpul Material Aluminiu
certificare CE,FCC,ASA,RoHS,CCC
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Este De Becuri Incluse Da
Nivelul De Protecție IP66
Emițătoare De Culoare Albastru, Verde, Roșu, Natura Alb 4500K, Galben, 3200K Alb Cald, Alb Rece 6200K
Stil Modern
Finisaj nichel
Tipul De Bază Pană
Sursa De Alimentare AC
Numărul De Model SMFL-1-10
Tensiune 85-265V
Nume De Brand vedea-m-vezi
Ocazie Perete În Aer Liber
Putere 10W, 20W, 30W, 50W, 70W, 100W
Tip De Element Lumini De Inundații

Produse similare