G-CA Stil Chinezesc Barbati Maneca Lunga Bumbac Lenjerie de pat Tang Costum Sus Respirabil Arte Martiale Tricouri Îmbrăcăminte Tradițională

153.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


G-CA Stil Chinezesc Barbati Maneca Lunga Bumbac Lenjerie de pat Tang Costum Sus Respirabil Arte Martiale Tricouri Îmbrăcăminte Tradițională

Legate de

Descriere Produs

Suprafata Material:lenjerie de pat

Compozitie Material: 60% bumbac+ 40% lenjerie

Lenjerie de bumbac și materiale, uzura confortabil respira liber, chiar si design de maneca.

Culoare:alb, negru, bleumarin gri

Dimensiuni:M-4XL(CM)

Marimea M, Bust:100, Umăr:42, Lungime Maneca:39, Lungime:70.

Marimea L, Bust:104, Umăr:43, Lungime Maneca:40, Lungime:71.

Marimea XL, Bust:108, Umăr:44, Lungime Maneca:41, Lungime:72.

Marimea 2XL, Bust:112, Umăr:45, Lungime Maneca:42, Lungime:73.

Marimea 3XL, Bust:116, Umăr:46, Lungime Maneca:43, Lungime:74.

Marimea 4XL, Bust:120, Umăr:48, Lungime Maneca:44, Lungime:75.

Notă: culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de imaginile prezentate în magazinul nostru,cauzată de mai mulți factori, cum ar luminozitatea monitorului și luminozitatea. Uniforma are dimensiuni pentru adulți de la S la 3XL. Vă rugăm să alegeți dimensiunea de către înălțimea ta. Dacă ești subțire sau un pic supraponderali decât în mod normal în greutate, vă rugăm să ne spuneți în GREUTATE, PIEPT, TALIE măsurători, așa că putem să selectați cea mai bună dimensiune pentru uniforma. Manual de măsurare eroare admisă. Vă rugăm să înțelegere.Multumesc.

Detalii Produs

Transport China Post /UPS/FedEx/DHL

Pls vă rugăm să rețineți că China Post Registrul e-Mail de Aer în mod normal are 15-28 de zile să ajungă la locație. Cu toate acestea, în unele cazuri, este nevoie de mai mult de 1 lună din cauza vremii nefavorabile, întârziere în obiceiurile locale de prelucrare sau locale trasportation cu titlu etc.

Dacă doriți pentru a livra elementul prin dhl, ups, fedex sau alte express, pls, vă rugăm să contactați cu noi pentru detalii despre costurile de livrare!

Se Întoarce Și De Restituire

Vom selecta și a verifica fiecare element cu atenție înainte de a fi expediate. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a reveni elementele noastre pentru o schimbare sau rambursare atâta timp cât acesta este în stare originală și nu este utilizat. Cumpărătorul este responsabil pentru a reveni taxa de transport către China.

Client Service

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ori de câte ori s-ar putea nevoie de ajutor de la noi. Ne-am bucura de toate comunicațiile cu tine.

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.

Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda Dacă nu mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul Ne garantează că vom 100% slove orice problemă pentru tine. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Material Lenjerie De Pat,Din Bumbac
Tip Sport Arte Martiale
Nume De Brand G-CA
Tip De Element Tricouri
Tesatura Tip Postav
Lungime maneca(cm) Plin
Dimensiune M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Gen Bărbați
Caracteristică Anti-Psihiatru,Respirabil
Numărul De Model Regulat

Produse similare