STARKING Brand Internațional Ceas Minimalist Design Nou Barbati Ceas XFCS Bandă de Piele Unisex Sport Cuarț apă până la 3atm rezistent la apa

84.09lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri barbati

Descriere produs


STARKING Brand Internațional Ceas Minimalist Design Nou Barbati Ceas XFCS Bandă de Piele Unisex Sport Cuarț apă până la 3atm rezistent la apa

Model No:TM0907

De Zinc din Aliaj de caz

Curea din Piele

Importate din japonia movt

Rezistent la apa 30M

Garantie 12 Luni

Notă: Această Curea Negru Nu E Negru, Mai Mult Ca Un Gri Inchis. Dacă Te Superi Pentru Asta Pls Nu Plasa Comanda. Tks Pentru A Înțelege Și De Sprijin.

FAQ: 1. Cum de a d o nu există apă în interiorul ceas?

Dacă există doar o cantitate mică de vapori de apă în interiorul ceas, vaporii de apă vor dispărea în mod automat de-a lungul timpului, sau poartă ceasul pe încheietura mâinii cu susul în jos, Două ore mai târziu, vaporii de apă vor dispărea în mod automat. Dacă există câteva picături în interiorul ceas, ar trebui să repare uita-te pentru cât mai curând posibil. 2. Notă specială:

Complet automat ceasuri mecanice, bazându-se pe mișcarea de braț și automate de lichidare, astfel încât trebuie să poarte mai mult de 8 ore pe zi pentru a asigura în timp util și exacte. O parte din automat mechanical ceas pe un lanț poate, de asemenea, manual pe lanțul de supliment de energie, metoda este, în condițiile de butoane nu scoate, 15 cerc în sensul acelor de ceasornic. Nu este automată lanț pe manual și automat mechanical ceas, nu poate face manual cu lanț pe energie. 3. Avertizare:

Ceas pointer la 8 seara pana la 4 dimineata a doua zi, tot timpul, vă rugăm să nu se adapteze calendar, săptămâna viteza-butoane de apelare și apăsați luni. În caz contrar, acesta va apărea fenomenul de calibrare este ineficient, și poate face viteza-butoane de apelare miocardic daune pentru a împinge din nou, mișcarea va fi deteriorat. Ceasuri mecanice ar trebui să scape de la televiziune, calculatoare și alte lucruri cu câmpuri magnetice, astfel încât să nu afecteze ceasul de muncă.

Livrare:

1. Picătură De Transport Maritim

Noi sprijinim picătură de transport maritim, putem trimite comanda pentru a clientului dvs., va rugam sa ne lăsați adresa clientului atunci când plasați comanda.

2. Timpul De Livrare

DHL/UPS/FEDEX:4-15 Zile

Vilatudor.ro Premium de Livrare:15-20 zile

Vilatudor.ro Standard de Transport maritim:24-44 zile

China Post Air Mail:15-60 zile

Vă rugăm să notă: din Cauza vamale și de vreme sau de transport maritim anotimpuri, cum ar fi de crăciun, timpul de livrare pentru tine. Vă rugăm să fie pacient să aștepte un pic mai mult timp.

3.Custtom Serviciu Sau A Taxelor La Import

Pretul de lista de mai sus nu este inclus nici un impozit, cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe vamale sau a taxelor la import în țara dumneavoastră.

Politica De Returnare

Noi vă va oferi o rambursare completă, dacă produsul primit este diferit de descriere. O Restituire va fi dat după ce am primit înapoi produs de calitate fină. Vă rugăm să ne contactați înainte de expediere orice produs înapoi. Expeditorul costurile de transport nu se întoarcă, și înapoi costul de transport maritim ar trebui plătite în partea ta. Vă mulțumim pentru considerare de noi.

Garanție și Garanție

1.12 luni garantie, cumpara cu incredere

2.Toate produsele sunt de brand nou și a trecut de control de calitate stricte

3.Dacă u nu sunt îndeplinite atunci când ați primit-o și doresc să se întoarcă, vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.

Important

Rusă pentru clienți vă rugăm să furnizați Numele Complet Și Adresa,Federația rusă privind politica de import necesită.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 19cm x 19cm x 10cm (7.48in x 7.48in x 3.94in)
Carcasa Din Material Aliaj
Nume De Brand STARKING
Numărul De Model TM0907
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Stil Sport
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Caz Grosime 13mm
Cazul Formei Runda
Caracteristică Ceas Minimalist Design Nou Barbati Ceas XFCS din Piele Trupa
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Trupa Tip De Material piele
Vanzari Apă până la 3atm rezistent la apă Ceas Minimalist Design Elvetian
Trupa Lungime 20cm
Diametru Cadran 40mm
speciale Curea Din Piele Unisex Cuarț Ceas Sport
Lățime De Bandă 24mm
Mișcarea Cuarț
Incuietoare Tip Catarama
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Gen Bărbați
CUREA STARKING Brand Internațional Ceas Minimalist

Produse similare