Stoc tipărite clar autocolant, etichete autocolante, autocolant Normal,Îmbrăcăminte etichetă Rotundă de hârtie autocolant transport Gratuit 3360pcs 2,5 CM

96.85lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Vă rugăm să citiți befroe de a cumpăra:

1. Dacă scopul tău este de peste $15,ne-am permite amestecat elemente en-gros, Și vă Rugăm să lăsați ce culori și pc-uri vrei la fiecare element e caseta de comentarii.

2. Toate produsele din magazin nu sunt bijuterii fine ca pur argint sau de aur, Dacă doriți o calitate foarte bună bijuterii, vă rugăm să cumpere cu alte magazine de bijuterii fine. După toate, Se vinde doar câțiva dolari.

3. Transport gratuit vom trimis prin China Air Mail, este mai ieftin Dar este nevoie de aproximativ 15-48days! Dacă aveți nevoie urgentă de ea, plus transport de marfă va fi perceput de către tine.

Stoc nu de imprimare autocolant rotund utilizat pe scară largă pentru

ambalare

Dia.2.5 cm

MOQ: 336 0pc s /80 foi

autocolant transparent

Plată și Livrare Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda, vom accepta alipay aici. Ne va livra la adresa implicită în Alipay, dacă nu lăsați un mesaj pentru a ne informa. DHL, de obicei, durează 5-7 zile lucratoare,depinde de țară livra. Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult. Pentru livrarea în alte țări, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica. dacă vom trimite pachetul către Exprima, în General, 5-8 zile lucratoare pentru Europa, SUA, AUSTRALIA, Japonia, Singapore. Prin intermediul Poștei, în General, 7-20 zile lucrătoare din întreaga lume, timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare!

Pentru țările din Asia: în jur de 5 - 10 zile

Europene & NE Țări: în jur de 7-15buc zile

În alte țări: în jur de 7 - 30 de zile; Datorită Statutului de Stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a livra elementul din primul nostru disponibile Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, întârziere sau alte issudes care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim. În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara cu o valoare mai mică, acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit de valoarea de piață a produselor și nu se pot aplica în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumpărătorului responsility .

Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv! Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul, facem tot posibilul pentru a se asigura că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri

Garantie oferim Garantie 1 luna, dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a de calitate pentru o restituire sau de schimb de bunuri. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

FAQ cum este mod de transport maritim?

În cazul în care comanda este pentru mici, cum ar fi 10 sau 15 buc, apoi, va oferim transport gratuit prin China post sau HK post, în cazul în care comanda este ridicata, atunci oferim DHL sau EMS transport gratuit. Pentru unele țări, precum Japonia, Singapore, vom utiliza speciale de repede pentru tine, acesta oferă, de asemenea, ușă în ușă de serviciu. cum pentru a verifica numărul de urmărire de pe Vilatudor.ro?

După ce ne-am trimite comanda, va vom actualiza numărul de urmărire pe aliepxress în aceeași zi, Pentru DHL, vom folosi HK DHL agent, astfel încât acesta va avea un nou număr de urmărire într-o zi după ce am trimis comanda,va vom actualiza noul număr de urmărire de pe Vilatudor.ro,, vă rog să observați mesajul lăsăm pe platforma. Timpul de livrare

În general vorbind, le vom trimite comanda în 24 de ore după confirmarea plății (exclude week-end), dar dacă unele culori sunt in stoc, atunci vom lăsa un mesaj pentru a schimba culorile sau elemente, astfel încât vă rugăm să păstrați îngrijorare pe Vilatudor.ro mesaj.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate mulțime (3360 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 47cm x 6cm x 6cm (18.50in x 2.36in x 2.36in)
Material Plastic
Forma Runda
Numărul De Model Normal
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
culoare Clar
Varsta >8 ani
Caracteristică gol autocolant
Detașabil Da
Dimensiune 2.5*2.5 cm/1 buc
Pachet 80sheets/poli sac

Produse similare