Iubesc viata!Soare! Saint Zăpadă Ria Kazuno Cosplay Costum de Scenă Interval de Haine , Personalizat Perfect pentru Tine !

234.16lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Inainte de a plasa o comanda.

1:vă Rog, în funcție de dimensiunea diagramă pentru a alege dimensiunea potrivită.Dacă nu există nici o dimensiune adecvată,vă rugăm să ne dea măsurătorile dumneavoastră,putem personalizat pentru tine.Dacă dimensiunea este prea mare,Acesta va avea taxa de personalizat.

2:vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

3. Transportul poate cam lent uneori,te rog, pregătește-ți costumul în avans.Dacă aveți timp de livrare, vă rugăm să ne spuneți când plasați o comandă.

4. Noi sunt realizate manual,deci avem nevoie de aproximativ 7-10 zile de lucru pentru a face costum,în cazul în care costumul este greu de făcut,ar putea avea nevoie de mai mult timp.Dacă planul tău este data de urgentă,vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa o comanda .

Costumul include:

vesta,camasa,fusta,articole pentru acoperirea capului

Dacă doriți dimensiune personalizată,vă rugăm să ne dea măsurătorile dumneavoastră atunci când faceți o comandă.

Dimensiunea Diagramă

După -servicii post-vânzare

Transport: Uneori, nu va ocupati pe transport,asa ca poate pic cam lent.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji,doar contactați-ne pentru a prelungi durata de timp cumpărător.De asemenea, va vom contacta express pentru a vă ajuta să localizați pachet.Dacă a pierdut,va Vom trimite din nou sau să-ți dau full refound cartea.

Calitate : atunci Când vei ajunge la costum ,Dacă există orice întrebare,vă rugăm să ne contactați în primul rând,și să ia fotografiile,va vom confirma.Dacă nu sunt sigur că are niște întrebări,noi vă va oferi parțial refound cartea ca compensastion,sau puteți trimite-l înapoi ,vom da full refound cartea.

Dimensiune: vă Rugăm să asigurați-vă că dimensiunea este corectă,vom face costumul accordding la dimensiunea dă-ne,dacă vă dă dimensiunea greșit,nu-l poți purta atunci când îl obține.Vă rugăm să ne contactați,ne pot schimba pentru tine.Dar trebuie să plătească de transport de marfă pentru a retrimite.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi,dacă sunteți mulțumit cu costum-ați primit,vă rugăm să lăsați un 5 star feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit,vă rugăm să ne contactați în primul rând,ne vom ocupa cu ea și de a oferi soluții satisfăcătoare.Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 15cm (15.75in x 11.81in x 5.91in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 1.8kg (3.97lb.)
Componente vesta,camasa,fusta,articole pentru acoperirea capului
Numărul De Model DX122201
Tip De Element Seturi
Utilizare Specială Costume & Accesorii
Sursa Soare
Gen Unisex
Nume De Brand cosersuki
Numele Departamentului Adult
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Caractere Ria Kazuno
Tip De Sursă Anime
Material Amestec de bumbac

Produse similare