Autentic Duke P3 Rollerball Pen Premiun 0,5 mm Refill Pix Transport Gratuit de Afaceri de Lux Semnătură de Pix de Birou&scoala de Pixuri

38.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Autentic Duke P3 Rollerball Pen Premiun 0,5 mm Refill Pix Transport Gratuit de Afaceri de Lux Semnătură de Pix de Birou&scoala de Pixuri

Detalii produs nume Produs DUKE P3 pix Loc de original S hanghai,Bărbie un material Principal de Metal stilou Tija,Pix N ib S pecification Lungime 13.5 cm aprox, D i amet er 1.3 cm aprox mină de Pix 0 .5 mm Pen Greutate 29g aprox Stilou de Culoare Negru,roșu,galben și de culoare amestecat Produs descriere t ion Șurub pe capac tip,Ducele original refill,Cerneala neagra Pachetul include 1xBallpoint pen,1xO riginal cutie

Produs Arată

Ambalajele includ

1 X Stilou

1 X Cutie de Original(amabilitate memento:Ca stilou cadou caz se schimbă frecvent în piață,uneori, darul caz veți primi va fi diferit cu picture show,vă rugăm să înțelegeți)

Plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro cum ar fi Escrow,carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Transport

1.Acestea sunt în general expediate în curând după ce plata a fost verificată (Sat. & Soare. exclus.)

2.Elementele vor fi livrate de către Hong Kong Air Mail de Serviciu. În mod normal, acesta va dura aproximativ 10-25 zile lucrătoare (exclude sâmbătă și duminică, Sărbătoare Publică) pentru a primi articole.

3.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 4-8 săptămâni.vă rugăm să consultați detalii belowe.

Politica De Returnare

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Vă mulțumim pentru achiziționarea produselor noastre,vom oferi feedback pozitiv de la tine , și, în același timp, sper că ai putea să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 Stele , Mersi!

Contactati-ne

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%.

Profesionale Furnizor Papetarie , bun venit wholesale !

Toate produsele sunt inspectate, în timpul fabricării și înainte de ambalare. De asemenea, am stoc o gamă completă de piese de schimb. Putem și vă va oferi fericit cu post-vânzare de servicii pe care o meriti.

Reputatia noastra pentru servicii excelente clientilor prin furnizarea de o mare valoare și sprijin pentru toți clienții noștri.

Vom căuta mereu cele mai bune produse de calitate, care este motivul pentru care putem sta cu încredere de promisiunea noastră de calitate pură, pură design.

Ore de afaceri : SUNT de la 9:00 PM 11:00 , luni - sâmbătă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Utilizarea Birou & Scoala Pen
Culoare De Cerneală Negru
Poate Fi Ștearsă Sau Nu No
Noutate No
Numărul De Model P3
Material Metal
Nume De Brand JINHAO
Scris Punctul 0,5 mm
Tip Pix

Produse similare