100 SCOTCHLOK RAPIDĂ ÎMBINARE CONECTORI DE SÂRMĂ DE TOATE DIMENSIUNILE

39.56lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


SCOTCH-UL DE BLOCARE RAPIDĂ DE ÎMBINARE CU CONECTORI

100 TOTAL DE PIESE

- 40 ROȘU 22-16 AWG

- 40 DE ALBASTRU 16-14 AWG

- 20 GALBEN 12-10 AWG

Politica De Returnare

Pentru că noi expediem prin China post,se va lua destul de mult timp.Deci, aici mai mult de $150 de valoare pentru o comanda,,voi aranja pentru o altă metodă pentru shippment(cum ar, cum ar fi DHL,FEDEX și EMS) fără a mai exite taxă.

Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă puteți întoarce/schimb termen de 14 zile după ce ajunge la cu art plin de bani rambursare (cu excepția taxa de transport) atâta timp cât produsele sunt în forma originală.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul am o restituire sau de schimb la tine . Returnat trebuie să fie în starea inițială.

Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

Contactati-NE

1. Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție.

2. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de a licita! Multumesc.

3. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Vilatudor.ro. Ne pasă de clienții noștri evalua, și va încerca mereu să te ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.

Mult Noroc și Au o experiență de cumpărături frumos! Păstrați legătura și sperăm să te văd din nou în curând

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Numărul De Model repede repede
Tip Sertizare Terminale
Nume De Brand MAGIDE

Produse similare