1,5 CM manual artificiale dud hârtie mini buchet de trandafiri,diy meșteșug accesorii scrapbooking,ghirlanda de păr,decoratiuni pentru petrecere

32.66lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dacă ai nevoie de o mulțime de acest produs, rapid, contactati-ne, ne putem asigura pentru a oferi cel mai bun pret, cea mai buna calitate si cele mai ieftine bilete de transport maritim, vă Mulțumesc Foarte mult!

plata

Plata Prin Vilatudor.ro Escrow.(e mai bine să plătească prin card de credit pentru a

Escrow)Vilatudor.ro Escrow, care este un lider de-al treilea-petrecere de plată on-line

platforma alibaba Group. Escrow vă permite să plătiți în siguranță on-line

fără a expune detaliile cardului de credit.puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii, iar plata este eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda.

Cum să plătească cu altă metodă de plată, vă rugăm să găsiți pe acest link pentru detalii

Feedback-ul

Noi vă va oferi un feedback pozitiv după traducerea este finalizat , acesta va fi apreciat daca ai putea face același lucru și pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ direct, fără contact cu noi, vă Mulțumim din nou pentru vizita magazinul nostru, vă doresc să aibă o experiență plăcută la cumpărături!

politica de returnare

1. Ne dăm seama că este dificil de a cumpăra de pe Internet,și vrem cu adevărat să fii fericit cu achiziția .pentru a evita neînțelegeri ,vă Rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când aveți orice întrebări înainte de a apăsa pe "cumpara acum" sau de a licita.

2. Dacă veți găsi nu există nici o problemă după ce ai primit postul,trebuie să ne contactați cu defecte fotografii în termen de 3 zile ,vom face cele mai bune noastre de a rezolva problema pentru tine .othervise nu vom accepta nimic în schimb sau de restituire.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

3. Vom accepta rambursare sau de a Reveni dacă este vina noastră, cu toate acestea, elementul trebuie să înceapă din nou în termen de 3 zile după ce ați primit-o,toate elemente de returnare ar trebui să fie în starea inițială

4.Pentru schimb/Retur produse, cumpărătorul este responsabil pentru costurile de retur, va vom returna imediat după ce vom obține elementul retur.

nici o taxa soluție

am declara ca "cadou" sau "proba" cu valoare mai mică pentru a evita taxele de import, dar asta nu înseamnă prețul total plătit sau de valoarea de piață a bunurilor poate că nu e funcțional în unele țări, cu diferite reguli tarifare și, de asemenea, orice taxe sau comisioane de import sunt pe contul cumpărătorului.

pachet

ambalaj rotund cu folie cu bule pentru a evita să fie rupt pe drum,și a Pus într-o cutie de carton.

Noi oferim Freeshipping numai de normal e-mail cu China Post

Timp De Livrare:

15-30 de zile în Asia și în țările vecine;

15-35 zile la marile țări din Europa și America;

Alte regiuni și țări 15-35 zile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
MATERIA Hârtie
Nume De Brand NYAConfetti
Ocazie Nunta
Fel Display Flori
Stil Flori
lungimea tijei de aproximativ 7-8 CM
Tip Decorative De Flori Și Coroane De Flori,Rose
diametrul florii aproximativ 1,5
Numărul De Model JC037
Folosit decorative ,ornament ,DIY felicitare sau o cutie-cadou.

Produse similare