Clar Perla Organza Cordon Husă 40x60cm (15 6/8"codul x23 4/8" ) de calitate Superioară Promovare Vanzare de Cadouri Ambalare Sac de Depozitare Sac

141.30lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


începe

Dimensiune :15.75" x 23.5" (despre 40x60cm)

geanta este foarte mare

1 lot au 50piece material :Organza

Există atât de multe culori pentru a alege fost,deci, atunci când faceți comanda,pls spune-ne ce culoare vrei,sau vom amesteca de culoare aleatorii!

FAQ:

1.După ce clientul să cumpere elementul noi oferim această ordine element fără filigran

Dacă aveți nevoie de fotografie cu și fără filigran ,când după ce ați făcut comanda ,pleasecontact noi ,apoi ne-a trimis imaginea fără waterwark pentru tine !!!

2. Oferim dropshipping

Putem livra elementul din întreaga lume pentru tine. dar atunci când ai de a face comanda vă Rugăm să nu scrie la adresa clientului prin mesaj, doar scrie adresa corecta ceea ce vrei ne-a trimis pe DHgate sistem, ne trimite la adresa potrivit DHgate sistemul prezentat.foarte multumesc!!!

3. În magazinul nostru clientul cumpara un obiect-o singură bucată ca proba

Clientul face un articol întreg , dar cantitate minimă de cumpărare este de 100 de dolari, inclusiv taxa de transport . Tu ar trebui să colecteze toate cod articol ce vrei să faci atunci trimite-l prin DHgate mail. Și atunci vom face o linie de produse pentru comanda ta, și trimite-l la tine pentru plata convenabil!!!

4. Despre detaliile de plata

Există mai multe metode de plată disponibile pe DHgate.com cum ar fi PayPal, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Alegeți o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.

5. Despre informații de transport maritim

(1). De obicei, nava ne va livra elementul în termen de 24 de ore după ce plasați o comandă, dar dacă orice întrebare trebuie să fie confirmat cu tine, ne va livra ei după comfirmation.multumesc!!!

(2).China Post sau HongKong Post pentru transport gratuit, Pentru Oceania, Orientul Mijlociu, Europa și America de Nord, de obicei, are nevoie de 10-20zile. Africa și America de Sud, de obicei, cel puțin 20 de zile

(3).Dacă doriți să primiți elementul mai repede veți plăti pentru mai rapid de transport maritim, (ca DHL )la nivel mondial, de obicei, are nevoie de 3-5business zile.

(4).Dacă ați cumpărat mai mult de 200$, de obicei, va vom trimite prin livrare rapida liber, cum ar fi EMS, DHL și alții, dacă elementele de Oceania, Europa și America de Nord. Mai mult de 300 de dolari pentru gratuit, rapid de transport maritim în Africa și America de Sud.

6. Politica de returnare

Atunci când primiți elementul dacă nu ești mulțumit , vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce le-a primit, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva cu tine. DACĂ Cumpărătorul vrea să schimbe articol ,vă rugăm să resping produs în ambalajul original ,taxa de transport este cumpărătorul să plătească ,după ce vom verifica shipipng informații atunci vom trimis la nou articol pentru tine ,și dacă cumpărătorul vrea să o rambursare, vă rugăm să păstrați produsul în ambalajul original și să plătească pentru transport maritim înapoi. După ce le-am primi și verifica toate sunt ok, ne vom întoarce toți banii dumneavoastră la o dată

7. Feedback-Ul Pozitiv

Feedback-ul este foarte important. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să posta un feedback pozitiv pentru noi. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune la serviciu cu tine !multumesc!!!

suntem o fabrica ,produs Profesional sac de cadouri,

au, de asemenea, multe husă în stoc

Produsul Mai

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 23cm x 8cm (4.72in x 9.06in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Caracteristicile Produsului calitate mai mare
Articol Greutate 8g
culoare Alb, Negru, Rosu, Gri, Roz, Violet, Auriu, Bej, Rose Red
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Numărul De Model 40x60cm
Material Tesatura
Înălțime Element 60cm
Lățime Produs 40cm
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Saci
Nume De Brand NALIA BUZUNARELE

Produse similare