64pcs Jazzy Stele Plăci de Hârtie Sortiment de Culoare Albastru Menta Galben Portocaliu Rosu Roz Consumabile Partid Veselă Petrecere de Vara Tema

150.99lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


64pcs Jazzy Stele Plăci de Hârtie Sortiment de Culoare Albastru Menta Galben Portocaliu Rosu Roz Consumabile Partid Veselă Petrecere de Vara Tema

Material: 100% bio-degradeble clasa alimentare hârtie

Culoare: Colorate cu Folie de Aur

Dimensiune :11inch/27cm

Unitate de ambalare: 8 buc / opp sac

Greutate: Aprox 100g per pachet

Certificare: FDA și SGS

****1 Mult =64pcs, 8pcs/cutie * 8packs

Dacă vrei să afli mai multe informații despre consumabile partid, vă Rugăm să faceți clic pe site-ul:

1) Transport maritim este absolut întreaga lume

2) în Cazul în care comanda este mai presus de 2kg, va vom oferi gratuit exprima de transport maritim în întreaga lume de către EMS, DHL, UPS si Fedex. Aceasta va dura aproximativ 3-5 zile pentru a ajunge locul.

3) în cazul în care comanda este mai jos 2kg, China Reprezenta Poșta, Singapre Post, HK post, Aerian European Parcelă, Epecket va fi folosit. aceasta va dura aproximativ 7-15 zile lucrătoare să ajungă la loc.

4) Avem acord cu unele internatiional Express Cooporation, produsele vor expediate în termen de 24 de ore după ce am primit plata dvs.

5)Notă: vă rugăm să ne furnizați detaliate și corecte adresa, care poate fi atins de către international express dalivery. riscul de pierdere ar fi trecut dacă se datorează de către mistaks de adresa de livrare facute de tine la completarea informațiilor de transport maritim.

1.Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție. Deci, dacă aveți orice întrebare. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2. Dacă aveți orice probleme după primirea de bunuri. Nu ezitați să contactați cu noi, în orice moment. Este placerea noastra de a face cel mai bun pentru tine

3. Vă rugăm să lăsați un comentariu bun si 5 stele feedback-ul fro magazinul nostru, dacă sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră. Pleaes nu ne lăsa feedback negativ sau neutru la întâmplare! Multumesc!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate mulțime (64 de piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Material Piele de vacă hârtie
Model Desene animate de animale
Ocazie
Tacamuri De Unica Folosinta Tip Farfurii De Unică Folosință
Numărul De Model Aur Farfurie De Hârtie

Produse similare