Nordic Fier retro pastorală Mediteraneene creative de personalitate living lampa restaurant Candelabre de Lux lampa

799.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nordic Fier retro pastorală Mediteraneene creative de personalitate living lampa restaurant Candelabre de Lux lampa

2.Nume de Brand : iDr

3.Tensiune de alimentare:110V-240V

5.Material :

6.Certificat : CE &UL

7.Sursa de lumina :E14 3w LED-uri bec

8.Stil : modern

9.Lampa corp de culoare :

10.Timp de livrare : în termen de 15 zile

12. living ,dormitor, hotel ,filtru de cafea, sala de ședințe ,casa

Transport : nave la nivel mondial

Din moment ce noi avem propria noastră fabrică, una dintre cele mai mari avantaje față de concurenții noștri este faptul că putem personaliza aproape toate modelele în funcție de specificațiile dumneavoastră. Putem schimba termina, dimensiunea sau numărul de lumini. Aceste capacități sunt uneori necesare atunci când selectarea perfect de fixare pentru proiectul dumneavoastră. De exemplu, Dacă vedeți un candelabru care vă place, dar prefer un finisaj diferit, alege un model care are finisaj iti place din Catalogul nostru sau site-ul Web și vom aplica termina pentru tine.

E14 aplicate la 220-240V (Euro-Spec, Australia-Spec) E12 aplicate la 110-120V (America de Nord-Spec) va Vom trimite lumină corespunzătoare, bazate pe tensiunea de alegere. China\\\\\\\\\\\\\\'s top cristal ceea Ce vom folosi în producerea de candelabru este Chineze de top cristal,care conține 25% galben de plumb. Fiecare piesa este taiata si slefuita, folosind cele mai bune tehnologii disponibile, pentru a obține maximum de refracție de culoare și sclipire Nostru ambalajul este format din trei straturi: primul strat (stratul interior), este fabricat din spuma; - al doilea strat (intermediar) este format din cutie de hârtie; și cel de-al treilea strat (strat exterior), este o structura de lemn pentru a proteja produsul de a fi deteriorate. Cele mai multe candelabre\\\\\\\\\\\\\\' rame sunt expediate semi-asamblate. Unele de dimensiuni mai mici rame formate din 3 sau 4 piese separate, care necesită un timp de asamblare. Asamblare ori varia de la model la model. Rame si cristale sunt ambalate separat pentru siguranță și securitate livrare. Este foarte usor de asamblat candelabru dacă urmați instrucțiunile. Cristalul strand este pregătit pentru tine și trebuie doar să-l atârne pe dispozitiv. Instrucțiunile de instalare vă va arăta locația exactă. Vom începe de fabricație după ce ați plasat o comandă. Este nevoie de aproximativ 15 până la 30 de zile. Pentru cantități mari de ordine sau de mari dimensiuni candelabru comanda, timpul de executie va fi mai mare. Dacă sunteți de lucru pe un proiect sau aveți țintă data de livrare, vă rugăm să plasați comanda dumneavoastră cât mai devreme posibil și să ne informeze despre termenul de livrare solicitat. Fiecare candelabru vine cu o garanție de 10 ani, protejându-vă împotriva decolorare de culoare și defecte din fabrică. Garanția nu acoperă modificat articole, produse expuse la condiții meteorologice anormale, instalarea necorespunzătoare sau abuzivă. Becurile nu sunt garantate pentru o anumită perioadă de timp. Dacă nu există nici o parte deteriorată în timpul transportului sau orice defecte constatate în timpul instalării, vom înlocui o parte pentru gratuit. Va garantam ca produsele noastre sunt realizate din cele mai bune materiale și ne angajăm extrem de lucrători cu experiență. Avem un client de 100% satisfacție de garantare, ceea ce înseamnă că veți fi mulțumit cu fiecare comanda . Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în ea\\\\\\\\\\\\\\'s original condiție pentru o rambursare sau un schimb. Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire. Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele. Dacă o parte a produsului este rupt in timpul transportului, va vom trimite din nou o parte pentru gratuit. Sunwe de Iluminat a fost de fabricație de înaltă calitate, candelabre de peste 15 ani.

Sunwe de Iluminat este situat la GuZhen Town,ZhongShan city,provincia GuangDong. Acesta a fost găsit ded în 1997 cu un atelier modern acoperă 7500 de metri patrati etaj zonele și un showroom de lux de 900 de metri pătrați.

Sunwe de Iluminat are în prezent ,în jur de 200 de bine instruit de iluminat profesioniști în dezvoltare de produs, producție și de management, și mai mult de 40 dintre ei sunt ingineri și manageri.

Principala catalog de produse include Candelabre Mari, Candelabre de Cristal, Maria Tereza Lustre, Candelabre Tradiționale, Alabastru, Lustre,Candelabre din Fier Forjat,Aliaj de Zinc Chan deliers,Biserica candelabre,Contemporan, Candelabre de Cristal, Neoclasic, Candelabre, Hotel și Vilă Proiectat Lămpi. Rețeaua de distribuție s-a extins la nivel global, inclusiv în Europa, Sunt erica, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est etc.

Compania se concentrează pe calitatea și siguranța produselor sale. Ea deține ISO9001, CE, UL,EMC,GS, LVD,FCC,,și CCC de certificare. Aceasta este o companie inovatoare, cu mai mult de 50 de produse noi dezvoltate în fiecare lună. Toate produsele sunt fabricate în casă și le putem personaliza, de asemenea, probe pentru a se potrivi cererea dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 90cm x 83cm x 30cm (35.43in x 32.68in x 11.81in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 20.0kg (44.09lb.)
Finisaj Fier
Nume De Brand OLOEY
certificare CCC,CE,CQC,EMC,FCC,GS,LVD,PSE,RoHS,ASA,UL,VDE
Stil Modern
Tipul De Bază E14
Garanție 15 an
Sursa De Alimentare AC
7"> Numărul de Lumini 7">>7
Tip De Element Candelabre
Abajur De Culoare Titularul de lampă 3, Lampa de titular 5, Lampa de 6 titularul, titularul de Lampă 8, titularul Lampă 10
Corpul Material Fier
Dimensiune Dia800XH730mm
Umbra Tip Tesatura
Numărul De Model wwy-0064
Umbra Direcție Jos
Putere 100~250W
Este De Becuri Incluse No
Tip De Instalare Flush Mount
Tip Comutator Buton de comutare
dimensiune(inch) Dia31.49"XH28.74"(în)
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tensiune 110V,220V,110-240V,90-260V
Este estompat No

Produse similare