AYUNSUE 2017 Moda Geaca de Iarna Femei Reale Tunsul Oilor Haină de Blană Broderie Naturale Haine de Blană Lungă Cald Lână Jachete WYQ872

622.86lei

Adauga la lista dorintelor

Jachete & Coats

Descriere produs


Măsurători diagramă(vă Rugăm să permiteți ±3" ca eroare gama manuală de măsură) vă rugăm să luați o privire detaliată a datelor privind dimensiunea. Vă mulțumesc!Aceasta este dimensiunea Asia,nu pur și simplu alegeți-l prin S/M/L. Unitate:cm Dimensiune Shouder Bust Talie Lungime Maneca M 41 100 96 57 104 L 42 104 100 58 104 XL 43 108 104 59 104 2XL 44 112 108 60 104 vă Rugăm să permiteți-1-3cm diferenta datorită măsurare manual vă Rugăm să permiteți mică diferență de culoare datorită mediu diferit

Pls click aici pentru mai multe elemente noi

Dacă aveți nevoie de transport maritim combinat cu Express (EMS,FedEx,DHL,Aramex). Vom gasi cel mai mic pret pentru tine.

Dacă ești re-vânzător nevoie picătură de transport maritim. Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și să împărtășească mai de calitate de articole de moda cu clientii dvs. Nu vom dezvălui orice informații, numai în numele dumneavoastră.

SĂ STIMATE CUMPĂRĂTOR

Transport

Elementele vor fi livrate cu 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

Receptor De Informații

Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de livrare,va rugam sa ne lăsați un mesaj în 1-2 zile. În caz contrar, ne va livra elementul dvs. pe baza de comanda dvs., adresa, astfel încât asigurați-vă că este corect și ful.

Timpul De Livrare

În mod normal, oferim transport gratuit prin China Post Air Mail. E mai ieftin,dar mai lent. Ne va livra bunurile în 3 zile lucrătoare(cu excepția week-end) de la primirea de plată. Coletul durează 1-4 săptămâni pentru a ajunge la tine. Timpul de livrare depinde de destinații. La distanță de țări și Vamale stricte(de exemplu, Brazilia) Va face mai mult de 4 săptămâni, pls fie pacient. Dacă nu puteți aștepta pentru mult timp,vă rugăm să alegeți alte moduri de transport,cum ar fi EMS,FedEx,DHL,UPS.

Pentru orice urgente sau pentru a combina transport,vă rugăm să contactați cu noi pentru a schimba mod de transport maritim Expres,vom găsi cea mai bună soluție pentru a salva de cost.

Vamale Și Fiscale

Pls rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele Vamale și taxe de import taxă în țara dumneavoastră. Noi vă va ajuta să declare elemente ca un cadou cu valoare scăzută.

Retur Si Schimb

Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit,puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb. Înainte de a returna produsul,va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni. Va vom returna dupa primirea produselor returnate. Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul

1.Feedback-ul pozitiv(5 stele) este foarte important pentru noi.Ar fi extrem de apreciat.

dacă ai putea să ne lăsați un feedback pozitiv,care va fi o mare încurajare pentru noi.

Dacă aveți orice problemă cu privire la elementele,pls nu ezitați să ne contactați. ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau de restituire pentru orice probleme

2.Pls contactati-ne prin Trade Manager sau Scrisori înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune să slove problemele și vă rog să aveți încredere în noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.4kg (3.09lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 15cm (11.81in x 9.84in x 5.91in)
Decor Broderie
Numărul De Model haină de blană
Gen Femei
Material Oaie Merinos De Blană,Blană,Lână
Cu glugă Da
Model Tip Solid
Maneca Stil Regulat
Guler Mandarin Guler
Îmbrăcăminte De Tip Blana Naturala
Tip De Închidere Acoperite Buton
Grosime Standard
Nume De Brand AYUNSUE
potrivit Femei,Femei,Femei
Dimensiune M,L,XL,XXL
Tip Largi, cu talie
Stil Vintage,Fashion,High Street,Naționale
Sezon Iarna,Toamna
Lungime maneca(cm) Plin
Îmbrăcăminte Lungime Mult
Ambarcațiunile\Technics Culoare Naturala
culoare albastru inchis

Produse similare