SSM Ustar 90301 / 90300A Model de Vopsea Agitator Mix de Culori, cu Capul Rotund (2 buc/Set) Instrumente de Pictură Accesoriu

25.92lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Recomandat Unelte Necesare: Ustar UA300A Model de Vopsea Agitator Mix de Culori, cu Capul Rotund (2 buc/Set) Hobby Instrumente de Pictură Accesoriu caietul de sarcini - Producator:Ustar - Inclus: Ustar UA300A x 1 (PS: vă Rugăm să consultați alte imagini detaliate pentru vizualizare) - Cantitate: 2 buc/Set

Comentarii: - din Cauza piese de mici dimensiuni care ar putea provoca un pericol de sufocare vă rugăm să păstrați departe de copii - Acest Model de Instrumente Necesită tehnologie și abilități de a-l opereze. Transport: - ofertele Noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin Poșta Aeriană Înregistrată, de obicei, Sub 2KG . Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse. - La Livrare, de obicei, ia 20-45 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație(în Funcție de diferite țări). - În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Plata:

- Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape. Reveni & politica de Schimb:

- Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi în original condion pentru o rambursare sau un schimb. Înainte de discuții-ne înapoi la articol, vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire. Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele. Alte Politici:

- Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.

- Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

- Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Intervalul De Vârstă > 8 ani
Nume De Brand Orange Hobby
Gen Unisex
Material Metal
Tip Modelul Hobby Instrumente De Pictură
Tema Modelul Instrumente
Scara NO
Avertizare Pericol De Sufocare,8+
Numărul De Model UA300A

Produse similare