Sunsun 24w CUV-224 36w CUV-236 Curatare filtru UV Sterilizator cu Ultraviolete Acvariu Filtru de Iaz

242.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cel mai eficient mod de a preveni apa verde și menținerea condițiilor optime într-un iaz este prin încorporarea UV de sterilizare ca o parte din iazul de filtrare. Adăugarea unui sterilizator UV/curatare nu numai că ajută la controlul verde de apă, și-a suspendat algele din iaz, dar este un mod eficient de a controla algele, asigurând în același timp optim iaz condiții pentru pești și plante.

La Grech CUV-236 CUV-224 are un design unic, care alimentează cu apă printr-un special helix, adica apa nu doar a alerga prin UV, dar se învârte în interiorul, permițându-UV mai mare expunere în fața apei care iese din priza.

Această formă de sterilizator permite creșterea eficienței dintr-o mai mult-chiar expunerea apei la UV. Acest lucru a îmbunătățit UV sistem, Ultra Violet Curatare, continuă să fie un element-cheie al unei bine filtrat apa limpede sistem.

Spre deosebire de alte sterilizatoare, această unitate are trei admisie / evacuare e - foarte util dacă doriți să rulați ieșire la două-toamna cascada, sau într-adevăr, o cascadă și un filtru. Unitatea vine cu trei trepte hosetails pentru a se potrivi o varietate de furtun dimensiuni. UV curatare, de asemenea, are un centru transparent panou permițându-vă pentru a verifica faptul că UV este pe deplin operațională în toate timpurile.

Caracteristici: Putere: 24W sau 36W Potrivit pentru iaz cu dimensiuni de până la 1585 gallo 24W 36W UV Bec Inclus Potrivite pentru Marine și de apă Dulce Separate de sticlă la Sol Viewport Inclus pentru a Înlocui un Hosetail dacă Unul-in / Unul-de utilizare Necesare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Marine De Culoare
Tip Pește
Dimensiune XS
culoare 24w CUV224, 36w CUV236

Produse similare