Transfer termic etichete autocolant 100mm*70mm gol de imprimare hârtie adezivă 1000 foaie pe rola papel adhesivo pentru imprimantă de etichete

234.16lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Transfer termic etichete autocolant 100mm*70mm gol de imprimare hârtie adezivă 1000 foaie pe rola papel adhesivo pentru imprimantă de etichete

Dimensiune:100*70 mm*1 00pcs/rola singur rând

Core:40mm

Aplicație:C ommercial birou, supermarket, familii, școli, spitale și alte ocazii.

Utilizate pe scară largă în aparatele electrice de aplicare a produselor de serie,auto produs chimic etichetă pot fi folosite pentru imprimare, eticheta cu cod de bare, etichete adresa, logistica etichete, reprezentând clasificarea marca etc.

Vă rugăm să rețineți:

Acesta este prețul de vânzare cu amănuntul pentru etichete.Dacă ai nevoie de mare cantitate,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi o concurență de preț și de înaltă calitate.Suntem echipa de profesionisti pentru imprimantă și imprimantă comsumable ( eticheta,panglică,capul de imprimare,etc.) Sincer sper să putem ajuta.Bine ai venit.

Despre noi: Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client putem mai bine. Scopul nostru principal este de a oferi întotdeauna cu 5 stele, servicii. Va putem oferi produse de bună calitate și preț competitiv pentru toți cumpărătorii peste tot în lume. Vom urmări principiu de "Calitatea este superioara, Serviciul este suprem și Reputația este primul". Cu nostru cinstit și greu de lucru, noi credem că vom avea un prosper mâine. Ne-ar dori să stabilească prietenie și de cooperare relații de afaceri cu tine toate. Vă urez bun venit să ne contactați pentru mai multe informații și așteptăm cu nerăbdare să lucrez cu tine! Plata: 1. Acceptam alipay aici. 2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Se întoarce: Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 8 zile. Vom face schimb sau de restituire la tine după ce vom primi produsul. Dar nu vom accepta returnarea oricăror elemente pentru daune după utilizare sau deteriorat factitiously. Dacă orice daune, vă rugăm să ne contactați în timp util prin e-mail și să descrieți pe scurt daune împreună cu fotografii și să ne informați atunci când se întoarcă. Vă rugăm să rețineți că taxa de transport nu este rambursabil în cazul în care elementele nu sunt probleme de calitate. Attn: 1. Taxe de Import, taxe, TVA si toate taxele nu sunt incluse în elementul pret si taxele de transport. Cumpărătorii sunt responsabili pentru aceste taxe (în cazul de față). 2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Livrare: 1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda. Ne va livra elementul după verificarea plății. 2. Bunuri timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 3. Dacă nu ați primit elementul în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Feedback: feedback-ul Dvs. este extrem de important pentru noi. Ne exprimam speranta ca ne puteti da un feedback pozitiv și 5 stele. Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă îndemnăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme până când sunteți mulțumit. Vă rugăm să nu ne lasă 1, 2, 3 -star Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ. Apreciem sprijinul dumneavoastră!!

1, Vom accepta Alipay, West Union, T/T, Toate principalele Carti de Credit sunt acceptate Therough Sigur Procesor de Plată ESCROW. 2, Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1,Ne Incurajam Clientii sa ne Dea rating de 5 stele, dacă produsele și serviciile noastre vă satisface. Sprijin consecvent ne propulsează de-a face noastre cele mai bune pentru tine. 2,Orice client nou care să ne dea 5-începe comentarii și adaugă magazinul nostru pentru a lui/ei preferate magazine se pot Bucura de reducere de 5% la următoarea comandă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 18cm x 12cm (15.75in x 7.09in x 4.72in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Numărul De Model HS10070
Nume De Brand HSENGPRT
Tip Alte

Produse similare