3D Penis Forma de Silicon Săpun Mucegai Ciocolata Lut Ambarcațiunile de Sare Sculptură Pui Cocoș Galic Mucegai

35.61lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Penis Pui Silicon Flexibil Săpun Mucegai

Articol Nr. R1113

Mucegai greutate: 274g Mucegai dimensiune: 8.1x5.6x8.5cm Săpun greutate: 63g Interior dimensiuni: 7x4.3x8 Mucegai de culoare: aleatoare temperatura de Lucru -40C la 220C

Vă rugăm să se spele înainte de prima utilizare. Inmuiati mucegai diluat în lichid de curățare pentru 10-30 de minute. Utilizați burete moale sau o cârpă moale pentru a curăța. Nu utilizați obiecte dure sau greu de detergent. Lasă la uscat în aer

Pentru mai mult de 20 de ani, Nicole Mucegai a artizanale de calitate și inovatoare produse din silicon pentru brutari, pasionati, industria cosmetica, inghetata si industrie, treptat, construirea o reputație la nivel mondial un singur client la un moment dat.

25 de ani de experiență în alimente grad silicon cauciuc de prelucrare.

10 ani de experiență în furnizarea de incredere, creativ silicon produse și servicii pentru profesioniștii și consumatorii casnici.

Peste 3000 de tipuri de produse gata pentru a comanda de la vârful degetelor.

Partenerii de afaceri în peste 50 de țări.

Suntem capabili de toate serviciile legate de mucegai silicon de dezvoltare și de producție, inclusiv elaborarea planului de marketing, întregul concept de produs linii, vizând clienții, înainte și după vânzarea de servicii, artistice, R&D și de control al calității. Ne sunt bine dotate cu mașini-unelte CNC și de imprimare 3D masini, produse la nivel local și importat de înaltă calitate din cauciuc siliconic, pentru a satisface diferite cereri venite de la clienti în peste 50 de țări.

De transport și de Întoarcere

Shiping

1. Ne va livra produsele în termen de 3 zile de la primirea de plată. Dar dacă scopul tău este mai mult decât 20buc pentru fiecare element, vă rugăm să ne contactați pentru a confirma data de lansare.

2. Transport gratuit pentru majoritatea țărilor prin Singapore Post. De obicei, va dura 10-30 de zile. În anumite țări, va dura mai mult. Vă rugăm să fie pacient.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe de import și impozite.

4. Dacă suma totală a comenzii este de mai mult de 200 de dolari, ne va livra mărfurile către EMS sau DHL, care este mai rapid și mai sigur, având doar 3-12days. Dar vă rugăm să ne contactați pentru a confirma dacă țara dvs. pot fi livrate.

Politica De Retur:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția înainte de a face achiziția

2. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.

3. Toate elementele noastre sunt verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Sperăm să vă asigurați că fiecare client va avea un centru comercial bun experiecne în magazinul nostru.

4. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element. Dar vă rugăm să ne contactați pentru a confirma. Produsul ar trebui să fie în stare bună și bine ambalate. Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

5. Feedback-ul dvs. este extrem de important vă rugăm să lăsați feedback-ul bun, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

6. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau să prezinte orice disputa de pe site-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

Serviciul clienți și feedback-ul:

Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați în primul rând, prin e-mail sau TradeManager. Vom lucra cu tine pentru a rezolva problema.

Ne străduim pentru 5 stele în Feedback-ul. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce putem face pentru a face experiența dumneavoastră una mai bună.

Satisfactia clientului este prioritatea noastră. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru clienții care finaliza o tranzacție cu noi. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunt de 5 stele mulțumiți de serviciile noastre.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model R1113
Material Silicon
Sugestiv Sexual No
certificare FDA,LFGB,CE / UE,SGS
Tip Tort De Instrumente
Caracteristică Flexibil și Non-Stick Ușor să Demould Curat și Durabil În Uz
Nume De Brand GBhouse
culoare aleatoare
Tort De Instrumente De Tip Matrite
mucegai dimensiune 8.5 x 8.1 x 5.6 cm
Obscene Imagine No
DIMENSIUNE interioară 8 x 7 x 4.3 cm

Produse similare