15buc Placat cu Aur de Primăvară Antena SW433-TH22 Pentru Transport Gratuit

24.06lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


15buc Placat cu Aur de Primăvară Antena SW433-TH22 Pentru Transport Gratuit

15buc Placat cu Aur de Primăvară Antena SW433-TH22

SW433-TH22 este placat cu aur de primăvară de antena, este un dedicat de antena care este special conceput pentru un sistem de comunicații wireless (433MHz).Ea are o bună VSWR, de dimensiuni mici, ingenios structură, ușor de instalare, performanță stabilă, cu bun anti-vibrații și capacitatea de îmbătrânire.

Caracteristici:

Gama de frecventa: 433 MHz (+ / -8) VSWR: impedanta de Intrare: 50 Ω putere Maxima: 10 W Gain: 2.15 dBi Greutate: 1g Înălțime: 22 + / -1 mm (25T) Antena Culoare: auriu Tip de Interfață: sudate direct

Foto Spectacol: Suntem o tehnologie de companie de top, care a combinat R&D, producerea și vânzări. Compania noastra axat pe dezvoltarea de aplicații de RF și modul senzor, dedicat pentru a oferi cele mai performante excelente RF și digital integrat modulul senzorului pentru clienții noștri. Între timp, putem personaliza RF și senzor de clasa ODM proiect la fel de bine. Apreciem comanda dumneavoastră și vom face tot posibilul pentru a vă servi. Noi vă oferim o clipă de 7 zile politica de returnare (7 zile după ce vom primi articole). Returnat trebuie să fie în starea inițială. Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt apreciate. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Pentru orice intrebare, pls nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau prin intermediul TradeManager.

Vom accepta: VISA, MasterCard, Escrow

Ambalare: Toate eșantion ambalate în Galben cutie de Transport: transport Gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail, Dacă ai nevoie rapid de transport maritim, cum ar fi DHL,FEDEX,ARAMAX,EMS, Pls contact cu vânzătorul sau e-mail Elementele vor fi livrate în termen de 3~5 zile după ce vom primi plata integrală. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Dacă nu primiți elementul în termen de 60 de zile lucrătoare (10 săptămâni), vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (15 buc/lot)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Putere Maximă
Tip De Interfață
Antena culoare
impedanta de intrare
Cantitatea în pachet 15buc
Câștig
Greutate
Înălțime
Gama de frecvență
VSWR
Nume De Brand G-NiceRF
Numărul De Model SW433-TH22

Produse similare