2pc Ziua Îndrăgostiților Boniskiss Rupt Inima "Te Iubesc" Pomul Vieții Pandantiv Colier Femei Iubitorii de Cupluri Farmec Bijuterii Cadouri de Crăciun

16.11lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De ce să alegeți Bijuterii din Oțel Inoxidabil?

Bijuterii din Oțel inoxidabil nu pătează și se oxideze, care poate dura mai mult decât alte bijuterii. Acesta este capabil să îndure o mulțime de uzură și lacrimă. Și este uimitor hipoalergenic. Astfel de avantaje pot face mai popular accesoriu.

De ce au nevoie de Bijuterii din Oțel Inoxidabil?

De înaltă calitate din oțel inoxidabil are o rezistenta mare la rugina, coroziune și defăimare, care necesită întreținere minimă. Din oțel inoxidabil este una dintre cele mai bio-compatibile metale, atât de bijuterii din oțel inoxidabil este uimitor de antialergică, din cauza sale proprietăți anti-alergice. Ca unul dintre cel mai puternic dintre toate bijuterii de metale, a nu se oxida și va fi foarte durabil. Toate face un top accesoriu de moda pentru a completa garderoba ta, cu design elegant, contemporan styling oferite de bijuterii din oțel inoxidabil.

2pc Ziua Îndrăgostiților Boniskiss Rupt Inima "Te Iubesc" Pomul Vieții Pandantiv Colier Femei Iubitorii de Cupluri Farmec Bijuterii Cadouri de Crăciun Proudct: Moda Colier Dimensiune: pandantiv:1.14"(2.9 cm)*1.37"(3,5 cm);Lungime lant:Bărbați: 21.65"(55cm)*0.12" (0,3 cm)/Femei :17.52"(44.5 cm)*0.08"(0,2 cm) Culoare: Aur/Argintiu de Brand: boniskiss Material: Otel Inoxidabil Greutate: 0.023 kg(0.02 oz)

Note:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.039kg (0.09lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Gen iubitorii de
Funcția Nici unul
Forma\model Geometrice
Tip De Element Coliere
Colier Tip Lanturi Coliere
Compatibilitate Toate Compatibile
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Numărul De Model a46169
Dimensiune Pandantiv 1.14"(2.9 cm)*1.37"(3.5 cm)
Nume De Brand BONISKISS
Material Metal
Stil Trendy
Fine sau de Moda Moda

Produse similare