220 V DIY 1/2/3/4 Moduri de ON / OFF de la Distanță Digitală Wireless de Control de la Distanță Comutator pentru Bec

25.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dacă vă place acest articol,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "Lista de dorinte" Dacă vă place magazinul nostru,vă rugăm să adăugați-l la "Magazin Listă".Vă mulțumesc foarte mult!!! ^-^

Orice problemă, nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele dintr-o dată.

220V Telecomanda Wireless Switch Patru control de la distanță (12V 23A baterie să fie deținute de client) Caracteristici: 1. Atunci când puterea este aplicată, O / 1 grup este pe B / 2 Pe / de Pe Grup, C / 3 On / Off Galben de Grup, D / 4 On / Off Green Group "PE" "Full On", "OFF" clearance-ul Complet 3. Manual de iluminat secvență (comutator de perete de control): O / 1 grup luminoase B / 2 grup luminoase C / 3 grup luminoase D / 4 grup luminoase luminoase pachetul contine: - un receptor de la distanță + un control de la distanță emițător) [Copilul parametri]: fiecare transportă lampă cu incandescență 1000W economisire a energiei lampa de 300W 1, tensiune de lucru: AC200V-240V 50Hz / 60Hz ieșire 200V-240V 2, lansarea baterie: 12V 23A baterie 3, la distanță de control de la distanță: mai mult de 25 de metri în interior, deschide la 100 de metri de 4, sarcina de putere: (1), sarcină rezistivă: unică maximă de ieșire de putere de 1000W sau mai puțin (cum ar fi obișnuit bec incandescent, bec); (2), sarcină inductivă: cea mai mare putere de 250W sau mai puțin, cum ar fi cu un balast clasa: lămpi de economisire a energiei, stent lumini, lămpi de tavan, iar unele aparate mici) [Aplicabile aparatelor]: candelabre, lămpi de cristal, moderne de joasă tensiune lumini, lămpi de tavan, lămpi de tavan, lămpi fluorescente, de economisire a energiei lămpi, ventilatoare de evacuare, și atât de aparate electrocasnice mici. [Aplicare]: Potrivit pentru casa, scari, coridoare, holuri, toalete, depozite, garaje, fabrici, un atelier de iluminat și așa mai departe. [Instrucțiuni de instalare]: a se Vedea logo-ul de mai sus produsului diagrama de instalare [Copilul de certificare]: CCC de certificare, certificare CE și așa mai departe. "

'

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Nume De Brand YAM
Garanție 1 an
Numărul De Model WE002
Material Plastic
curent 25A
certificare CCC
Caracteristici xxx
Distanța De La Distanță Interior mai mult de 25 de metri
culoare 1way, 2way, 3way, 4way
Tip Comutator Control De La Distanță
Tip De Element Switch-uri

Produse similare