Fuser unit Pentru HP M600 M601 M602 M603 RM1-8395 110V RM1-8396 220V

594.92lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Service în garanție: țările UE cumpărători, vă rugăm să rețineți: din Cauza naturii speciale de accesorii imprimante si calculatoare-accesorii, toate produsele vândute în acest magazin nu pună în aplicare "garanție de doi ani serviciul de mărfuri cerute de legislația UE". Capul de imprimare de produs poate fi de schimb în termen de 7 zile de la primirea pachetului , alte produse de garanție timp de 3 luni,produsul suprafață defecty ar trebui să ofere video de la deschiderea pachetului. Soluția de mai sus, dacă cumpărătorii nu accepta,vă rugăm să nu cumpere, vă rugăm să înțelegere! Statele Membre ale UE: Finlanda, Suedia, Regatul Unit, Belgia, Bulgaria, Republica cehă, Danemarca, Germania, Estonia, Irlanda, Grecia, Spania, Franța, Croația, Italia, Cipru, Letonia, Lituania, Luxemburg, Ungaria, Malta, țările de Jos, Austria, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Slovacia.

Atenție:vă Rugăm să ne anunțați mașina dvs. de 110V sau 220V , atunci când ordinea, fără a lăsat un mesaj va livra oricare dintre ele,vă rugăm să rețineți despre acest caz.

Produsul stare:Utilizat.

NOTĂ IMPORTANTĂ

Vă rugăm să ne știu numărul de model de mașină, va fi livrat la orice unul dintre ei, atunci când comanda fără un mesaj.

După insatllation dacă elementul nu funcționează, vă rugăm să trimiteți un video pentru a verifica pașii de instalare de la început până la sfârșit, vă rugăm să arată în video de element cu o culoare albastră bandă companie "SWZNPART", în cazul în care elementul fără un logo banda pe ea,vă rugăm să nu semneze pentru pachet, dacă nu puteți primi pachetul de unul singur,sau de a primi prin prietenul tău.vă rugăm să lăsați-le să fac pentru tine,în acest caz, va face rambursare completă pentru cumparatori cont bancar. Vă rugăm să faceți o comandă numai după accepta acest opption,vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda daca nu poate accepta soluții.

Dacă elementul poate nu funcționează,vă rugăm să ne anunțați mașina dvs. anterioare de eroare,va ajuta pentru a rezolva problema,vom accepta returnarea produselor se va întoarce la noi,și să plătească costurile de returnare pentru cumparatori banca cont dupa ce primesc produsul și de testare,atunci când vom primi articol,va testa și de a trimite un videoclip, de asemenea, dacă produsul este de lucru,clientul va plăti costurile de returnare,sper vă rugăm să rețineți despre acest lucru,și să facă o comandă numai după accepta această soluție.

Dacă elementul daune atunci când primiți,vă rugăm să nu semneze pentru pachet,sau de a lua o fotografie de produs și cere daune document certificat de la oficiul poștal sau poștașul,va rambursa cumpărătorului numai în acest caz,și vă rugăm să vă rugăm să faceți o comandă numai după accepta această soluție.

Numărul parte de pe produs sau de pe cutie cândva a diferite,în cazul în care elementul nu este compatibil pentru aparatul dumneavoastră,vă rugăm să trimiteți un video pentru a arăta pașii de instalare,și le trimite înapoi la noi,vom plăti pentru a tine costurile de returnare,sau trimite un alt element,vă rugăm să plasați o comandă numai după accepta acest caz.

Produsul colour & foto de culori diferite,pentru a lumina stralucitoare,te rog numai face o comanda după accepta acest caz.

Formatter bord cu 3 luni de garanție,alte elemente fără o garanție.

Vă rugăm să contactați cu noi pentru o cantitate mai mai reduceri.

```````````` RUSIA CLIENT NOTĂ

Potrivit Rusia Post politică,vă rugăm să ne furnizați numele dvs. complet,același lucru l ike: Kovalev Oleg Ivanovici.

POLITICA DE RETURNARE

Dacă prejudiciul produs atunci când primiți,vă rugăm să nu semneze pentru pachet,sau puteți lua o fotografie de produs,și cere daune certificat document de la poștaș,va vom returna pe post de daune certificat de document numai. Vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 3 zile după ce am primit produsul,și vă rugăm să returnați produsul cu ambalajul original.

FEED-BACK

Vă rugăm să ne anunțați cum este produsul lucru după ce a primit pachetul,vom aprecia dacă te simți satisfite cu produsul nostru. atunci când ai nevoie de o nouă ordine, vă rugăm să ne anunțați anterior numărul de ordine,va oferi clienților noștri o reducere de bun,dorința de a face mai multe afaceri cu tine în viitor,vă mulțumim pentru cooperare~!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 45cm x 28cm x 25cm (17.72in x 11.02in x 9.84in)
Greutate Pachet 0.9kg (1.98lb.)
comanda minima cantitate 1 buc
Tip Alte
culoare Alte
Numărul De Model 600 de fuziune assy printer fuser kit
Tensiune 110V,220V
Nume De Brand SWZNPART
Starea Folosit bune de lucru
metoda de transport maritim Aliexpress standard metoda de transport maritim
Element nume fuser kit de fuziune a imprimantei fuziune montarea geamurilor de imprimare de fuziune
Pachet normal ambalare

Produse similare