Upspirit 1BUC Silicon Spatula Lingura Strecuratoare pentru Spaghete Server Turner Ustensilă de Gătit Set cu Mâner din Lemn Gadget-uri de Bucătărie

17.32lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


========== Despre Vânzător ==========

Brand De Top Vânzător

Upspirit Co. Ltd a fost stabilit pentru 10 ani

Deschis 4 ani, magazinul de la Vilatudor.ro, până la 300000 de ordine a fost finalizat în 2018

Cuțit De Bucătărie Bakeware Instrumente De Bucatarie, Tacamuri

Drinkware

Upspirit 1BUC Silicon Spatula Lingura Strecuratoare pentru Spaghete Server Turner Ustensilă de Gătit Set cu Mâner din Lemn Gadget-uri de Bucătărie

Nume: 1 buc Fine de Silicon Ustensile de Gătit Set cu Mâner din Lemn

Material: Silicon+Mâner Din Lemn

Culoare: Spumiera-A01,Spaghete Server-A02,Polonic-A03,Lingura-A04,Cu Fante Turner-A05,Spatula Turner-A06,Racleta-A07,Spatula-A08

Dimensiune: 31-33cm

Greutate netă: spumiera:71g,Spaghete Server:82g,Polonic:89g,Lingura:85g,cu Fante Turner:74g,Spatula Turner:76g,Racleta:78g,Spatula:105g

Pachetul Include: 1x Bine de Silicon Ustensile de Gătit Set cu Mâner din Lemn

Notă: vă Rugăm să rețineți că toate mărimile și culorile pot avea o mica abatere de manuale de măsurare și de afișare a ecranului.

100% de Brand Nou Produs, Realizate din Materiale Fine, de Igienă și de Siguranță, Ecologice și Durabile, Ușor de curățat, ustensile de Bucătărie, Instrument de Bucatarie

Instrumente esențiale pentru Bucatarie: alimente grad silicon ustensile inclusiv lingura cu fante, Spaghete server, polonic, lingura cu fante turner, spatula turner, racleta, spatula. Aceste ustensile de bucătărie pot întâlni diverse nevoie pentru gătit sau copt.

Mâner Ergonomic Design și Ușor de utilizare: de bucătărie cu mâner din lemn si silicon cap va oferi o prindere confortabilă de fiecare dată. Este ușor de utilizat pentru gătit.

Flexibil și Convenabil: capul este moale și flexibil. Nu este ușor pentru pâine și a obține o deformare. Instrumentele sunt concepute pentru bucatarie. Ei nu au nevoie de multă putere atunci când utilizați și nu va zgâria containere.

Practic: Aceste practice ustensile de bucătărie se va face mai ușor de gătit.

1 BUC Fine de Silicon Ustensile de Gătit Set cu Mâner din Lemn

>>> Transport & Manipulare

1. Timp de procesare: 3-5 zile pentru toate comenzile.

2. Cereri speciale: vă Rugăm să lista de cereri speciale (culoare, ambalaj, etc.) în Secțiunea Note atunci când a verifica afară.

3.. Mod de Transport maritim: cele Mai multe comenzi(mai puțin de 2 KG) sunt expediate prin Aliepress standard de transport maritim / Netherland Post / Vânzător Metoda de Transport maritim. Orice alte cerințe cu privire la mod de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.

4. Timp de livrare: în mod Normal 15-60 de zile pentru a obține un ordin, cu excepția Brazilia. Cândva, timpul de tranzit poate fi lung și varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor pentru urmărire.

5. Import: Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

6. Vom accepta dropship comenzi si en-gros de comenzi. Bine ați venit să ne alegeți pe noi!

>>> Returnare Și Rambursare

Politica de retur: acceptam Vilatudor.ro politica de returnare; Cumpărătorul plătește taxele de returnare.

Politica de rambursare: Vom oferi încredere sevice politică.

* Dacă primiți bunuri rupt. Contactați-ne pentru Plin de bani restituire sau de înlocuire.

* Dacă nu ați primit bunurile în precizat timpul de livrare. Contactați-ne pentru Plin de bani restituire sau de înlocuire.

* Dacă primiți marfa cu probleme de calitate. Contactati-ne pentru o jumătate sau întreaga sumă de rambursare.

* Orice disatisfied cu produsul, vă rugăm să ne contactați în primul rând, în loc de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ.

>>> Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu elementul, am sincer să vă invităm să ne lăsați toate de 5 stele de rating de feedback-ul pozitiv.

Dacă sunteți disatisfied cu produs sau serviciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom furniza cele mai bune soluții și de a lucra mai greu pentru a oferi mai multe servicii excelente.

>>> Despre UPSPIRIT

UPSPIRIT este o bucătărie profesională consumabile brand infiintata in anul 2006. Ne-am angajat pentru a crea o experiență unică de cumpărături pentru clienții. Vindem cutite de bucatarie pentru ușor de tocare, se coace ware pentru produse de patiserie delicioase, cină pentru cină fericită, drinkware pentru placuta de dupa munca de băut.

Upspirit îi pasă de viața de zi cu zi. Noi oferim diverse tipuri de instrumente de bucatarie si inovatoare obiecte de uz casnic. Upspirit este de a ajuta crea mai ușor de gătit mai încântătoare copt și mai rapid de procesare a alimentelor.

Puteți magazin în Upspirit Magazin Oficial . Încercați să facă gătit plăcută și echipeze bucatarie cu instrumente practice.

Este spiritul nostru. Upspirit controale produs, calitate și servicii. Vom păstra atitudinea pozitivă tot timpul.

Sus pentru Produsul : oferim produse ce clienții au nevoie, în scopul de a îmbunătăți calitatea vieții, atingerea obiectivului de mai bine și mai sănătos de viață.

Pentru calitate: Vom îmbunătăți sistemul nostru de calitate în mod continuu și de a oferi produse de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Pentru servicii: oferim clientilor cele mai bune produse cu cel mai bun, servicii de grijuliu. Sper să vă bucurați de cumpărături pe Upspirit magazin online.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 15cm x 10cm (13.78in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate bucata
detaliu 3 cu Mâner din Lemn
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Greutate netă 71-105g
detaliu 2 Spatula Lingura Strecuratoare Pentru Spaghete Server
Detaliu 4 Rezistente la căldură
culoare ca Imagine
Numărul De Model S01HG309078
Numele Bine Silicon de Gatit cu Mâner din Lemn
detaliu 1 Silicon De Gatit
Material Silicon+lemn
certificare CIQ,CEE,FDA,LFGB,CE / UE,SGS
Ustensile Tip Ustensila Seturi
Dimensiune 31-33cm
Nume De Brand upspirit
Tip Ustensile de
Detaliu 5 gadget-uri de bucătărie
De utilizare a produsului pentru Gătit Bucătărie Gadget-uri

Produse similare