Statele unite ale americii Luna red Moon River Cristal Bijuterii Seturi de COLIER CERCEI SET statele UNITE ale americii Stil

45.54lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vă urez bun venit pentru a Achiziționa Ceas Fericirea oferta

Material:Aliaj+cristal + JDDE

Culoare:va rugam sa verificati poza

Acest lucru este fix Finală prețul cu ridicata, dacă aveți nevoie de en-gros,va oferim reduceri mari,haide!!doar simțiți-vă liber să mă contactați, vă mulțumim!

Pls add Wechat ID-ul este VWshop88. e mai convenabil.de asemenea, se arată de multe produtes.multumesc

En-gros Pozitiv article100% vienne estwood Cârlig Incuietoare

Integritatea + brand + service = 100% satisfacție

Am vândut copilul fabrică de producție, direct-to-cumpărător! A salva o mulțime în mijlocul ciclului de vânzări și cheltuielile de exploatare, ne putem permite să obțineți cel mai mic pret super platinum experiență.

Astfel de elemente sunt toate obiecte de artizanat, lucrate manual de către autoritățile locale Tibetan sau Nepal meșter folosind Tibet Argint si pietre naturale, cum ar fi Turcoaz, Coral, Agat, cristal etc. dacă oamenii purta astfel de rafinare și frumoase bijuterii lucrate manual, astfel de bijuterii pot obține spirite bune de la natură. dar ideea e dacă-ți găsești propriul teren curat în inima ta și Tibet în mintea ta !

transport

Achiziționarea 1-4 articol transport gratuit de servicii Poștale în China Atinge de 12-25 zile,

Achiziționarea 7 element EMS Atinge timp de 7-14 zile,

Achiziționarea 15 articol DHL Atinge timp de 4-8 zile,

vanzare en-gros de promovare ieftine

Politica de returnare și Suport:

100% Banii înapoi de garantare!! Dacă elementul ajunge deteriorat sau defect, sau dacă nu este așa cum este descris, sau dacă din orice alt motiv nu sunt complet mulțumit cu achiziția. vă rog să semnați documentul de "Refuz de a Primi" Înainte de transport e-mail plece. După ce am primit coletul, va vom rambursa Pretul Produsului finit, plus taxa de Transport.Dacă coletul deteriorat, Contrar, Vom emite o Rambursare doar Pretul Produsului finit.

SCHIMB ȘI RESTITUIRI

FREE COLOR SWAP: a Comandat greșit culoarea? Nici o problema! Pur și simplu a reveni la extensiile înapoi la noi, și vom posta un înlocuitor GRATUIT!

RAMBURSARE: Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți reveni pentru o rambursare. În acest caz, costurile poștale vor fi deduse din suma de restituit și creditate în termen de 24 de ore de la primirea element..

Politicile

Toate elementele se califică pentru 30 de zile garanție de satisfacție, dacă nu se specifică altfel în lista de produse. Toate produsele sunt garantate pentru a fi în brand nou starea de lucru de la primirea de cumpărare. Dacă există orice probleme sau dacă nu sunteți 100% mulțumit cu elementul, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să putem oferi o înlocuire sau de restituire a elementului.

NOTĂ: Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, actele și conținutul inițial trimis cu element. Daunele cauzate de către cumpărător nu vor fi acoperite de această politică.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Bijuterii de înaltă calitate, dar pe care nu-cutie Nunta femei
Material Cristal
Incluse Alt Element Descriere 1-
Gen iubitorii de,Femei,Unisex
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Nume De Brand HUARONGKANGYOU
Stil Clasic
Forma\model Fata
Numărul De Model bijuterii de aur
Ocazie Petrecere
Metale De Tip Argint
Seturi De Bijuterii Tip Seturi De Bijuterii De Mireasă

Produse similare