Joedir Păr Uman Pachete Cu Închidere Brazilian Corpul Val NonRemy Partea De Mijloc Dantela De Culoare Naturala 3 Pachete Cu Închidere

174.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cum Să aibă Grijă : puteți spălați-le ca propriul dvs., puteți utiliza Sampon si balsam. De asemenea, am recomandăm să folosiți un tratament de par pe ele la fiecare câteva săptămâni, pentru că părul nu este atașat la scalp, nu este obtinerea de uleiuri ar trebui să fie.

Cu ajutorul unui tratament masca de par va avea nevoie pentru a spala parul prea mult, la fiecare 3 săptămâni. Parul poate fi uscat pe setarea scăzut, dar nu este recomandat să o fac prea des. Cel mai bine este de a lasa parul tau se usuce natural după spălarea lor.

Despre Culoare Dismatch : Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

FEEDBACK-ul : satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

1.Scopul Închis Cu Motive De Securitate

Vă rugăm să furnizați dovada solicitată de Vilatudor.ro sau contactati-ne imediat pentru a vă ajuta să-l rezolve.

2.Adresa De Livrare Memento

o. Express nu accepta orice adresa P. O. Box

b. Asigurați-vă că adresa este corectă, schimbă adresa după colet expediat va provoca suplimentar de 15$, atunci când sunt livrate.

3.Pachetul pierdut

Adresa de livrare este incorectă, DHL nu va reuși să-l găsească. Așa e să fie în măsură să semneze pachet, DHL lăsând la ușă, pachet furat semnat de altcineva nu știți ce înseamnă malware furate. Vă rugăm să acorde o atenție la sisign pachetul de unul singur, pentru a evita pierdut.

4.Taxe vamale

Acesta este decis de către diferite politica țării și ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Ai putea să ne lăsați un mesaj despre valoarea vrei să ne scrie la plasarea comenzii. De obicei, vom scrie părul cât mai mică valoare doar pentru a vă ajuta să evitați taxe vamale este posibil ca putem. Sper înțelegere.

Cum Pentru A Face Comanda :

A. Dacă doriți aceeași lungime, vă rugăm să alegeți lungimea și cantitatea totală du-te pentru a face plata direct.

B. Dacă doriți lungimi diferite și diferite produse de păr vă rugăm să alegeți și adăuga la coș, după alege tot parul du-te la coș și să plătească împreună.

Timp de livrare : Dacă Alegeți Expres de Expediere Prin UPS/ DHL/ FEDEX/ TNT/ DPEX/ ARAMEX în Termen de 3-7 Zile lucratoare. Epacket 20-40 De Zile. Vilatudor.ro Standard De Livrare 30-60 De Zile. TE ROG ALEGE CORECT METODA DE TRANSPORT MARITIM VREI.

Q 1: de Ce Mi Extensie de Păr Este Diferit De Parul De Pe Cap de Model?

A : Model de imagini care arată în nostru web sunt doar pentru referință.

Q 2: De Ce-Mi Sunt Extensii De Par Obtinerea Incurca?

O: Extensiile de Par pot incurca din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apa sarata, clor și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână este mai bine. Utilizarea de hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai mult ajutor.

Q 3: De Ce-Mi Sunt Extensii De Par Obtinerea Vărsare?

A: în Primul rând, vă rugăm să execută cu degetele sau cu Largă cu dinți ușor, pentru a preveni varsarea. Pentru parul cret, vă rugăm să nu utilizați pieptene. În al doilea rând, După spălare, vă rog, asistenta parul cu un ulei de păr, apoi părul va fi de mătase și moale.

1.După spălare părul, te rog, soră Cu niște ulei de păr, apoi parul va Fi matasos si moale.

2.Alege pieptene; pieptene ușor, astfel încât să se prevină vărsare.

3.Prea multa caldura poate deteriora parul.

Q 4: ar Putea Fi Vopsit Părul Și Fier-plat ?

A: este par virgin, deci ar putea fi vopsit și fier plat, fier de călcat plat vă rugăm să nu depășească 150C, sau parul va fi distrus. De asemenea, parul va reveni la normal ondulate după ce se spală sau fier-plat.

Q 5:am anula comanda, dar de ce eu încă nu am primit de rambursare?

A: este nevoie de 7-15 zile lucrătoare pentru Vilatudor.ro la procesul de restituire, să fie pacient.

Q 6:de Ce nu pot sa platesc comanda?

A: trebuie să completați corect informațiile de card de credit, atunci când faci o plată, nu card de debit informații. de asemenea, cardul de credit ar trebui să fie legată la Vilatudor.ro, Orice întrebare, contactați-ne în primul rând.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 3cm (11.81in x 5.91in x 1.18in)
Numărul De Model pachete cu închidere
Material De Calitate Non-Remy De Păr
Întins lungime
Bleachability #27
Păr Uman Tip Părului Brazilian
design de închidere partea de mijloc
Textura corpul val
Nume De Brand Joedir
Cel Mai Lung Păr Proporție >=5%

Produse similare