50pcs/ cușcă de lemn/ stil diferit /home decor/cadouri pentru copii/Gradina zână/Terraium decor/Bonsai/DIY/cadouri Minunate/

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Detalii Produs

Nume: lemn de Mici dimensiuni colivie

Material:

Lemn

Dimensiuni: Ca imagine

Culoare:

Ca Imagine

Cantitate:

Vei primi 5 0pcs de acest produs la pretul de lista

S hipping Descriere:

Toate produsele sunt în stoc și va fi trimis la tine în termen de 7 zile de la plata a fost primită și verificată. (Cu excepția week-end și de Sărbătorile legale)

scopul nostru vor fi livrate din depozitul nostru, unde elementele au fost corect ales, în siguranță, ambalate și livrate într-un mod profesionist.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Dacă, on-line sistem de e-mail sau ISP-ul dvs. de a utiliza Blocarea de SPAM Software-ul, vă poate fi limitează capacitatea noastră de a comunica cu tine prin e-mail.

Articolul dvs. va marca drept CADOU și sub valoarea sa. Noi NU suntem responsabili pentru orice import, taxele vamale sau vamale întârziere. Cumpărătorul nu poate cere anularea licitație sau cerere de rambursare în conformitate cu această situație. Vă rugăm să verificați cu autoritățile fiscale locale înainte de licitare. Cu toate acestea, cele mai multe dintre produsele noastre pot ajunge la cumpărători, fără taxe.

TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO /FPO)

Cumpărători ruși va fi cererea beneficiarilor numele complet, va dura aproximativ 4-6weeks din cauza strict personalizat

Metoda De Transport Maritim:

Nava Destinații

Tipic Minime De Transport Ori

Statele Unite Ale Americii

10 până la 30 de zile lucrătoare

Canada

10 până la 30 de zile lucrătoare

Europa

15 la 30 de zile lucrătoare

Australia

10 până la 30 de zile lucrătoare

Politica de retur: Un client centrat pe experienta de shopping a fost întotdeauna obiectivul nostru și vrem să fie complet mulțumit cu fiecare element pe care le cumpara on-line din magazinul nostru. Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs care le-ați cumpărat de la noi, puteți returna produsul în termen de 14 zile de la data comenzii pentru o rambursare integrală a prețului de achiziție, de minus de transport maritim și de manipulare taxe. (Orice "Transport Gratuit" element returnat va avea ieșire marfă taxa dedusă din total return.) .Pls sa ne contactati inainte de a returna bunurile.

Despre Noi:

Scopul nostru este de a răspunde la toate e-mailurile clienților în aceeași zi de afaceri. Responsabil și Accesibil.

Departamentul nostru de Customer Service va răspunde la e-mailurile în termen de 24 de ore .Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail sau făcând clic pe contact vanzator link-ul .

Ore de Servicii pentru clienți sunt de luni - vineri de la 9am - 9pm Beijing Timp Standard.

Despre Feedback-Ul

Am f nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebare. Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% DE STAT.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 6cm x 5cm (3.94in x 2.36in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Nume De Brand Proprietarul e Gradina
Stil Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
Tema Animale
Material Lemn

Produse similare