NOU pe Un Umăr O Linie de Seara Lungi Rochie de Designer de Gradient Șifon Formale cu Margele Rochie de Seară

287.45lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


CUM PENTRU A MĂSURA:

Dimensiunea Diagramă:

Paleta De Culori:

NOTĂ:

A : Aceasta rochie nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini). Licitatia este pentru o rochie numai!!!

B : De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

C: este foarte normal sa ai 1 inch eroare de măsurare între dimensiunile oferi și dimensiuni de rochie te va primi. Acest tip de eroare nu poate fi acceptată pentru orice retururi sau schimburi.

D : Rochie Poate Fi Făcut în Personalizate Dimensiune, Culoare . Aceasta rochie poate fi personalizat în funcție de măsurătorile dumneavoastră. Dacă măsurătorile sunt pe marimi, suntem fericiți pentru a face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine. Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.

Plata

A. PLS faceți clic pe butonul "Cumpara Acum", atunci când plasați o comandă, atunci se va duce pentru a termina de plată în timp ce puteți lăsa mesaj cu privire la măsurători, culoare si alte detalii credeți că este important.

B. Escrow este securizată GRATUITĂ de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest serviciu asigură că plata este eliberat de către furnizor numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii.

C. în Prezent , puteți plăti folosind 1) Card de Credit 2) Transfer Bancar 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Alte Metode acceptate de Vilatudor.ro, cum ar fi Maestro, Qiwi Wallet ,Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro6000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

Ambalare: produsele Noastre sunt ambalate într-o hidrofug polybag. Sau dacă aveți orice cerință specială, spune-ne, va ambala în funcție de cerințe.

De asigurare și Personalizat: Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice asigurare au obligația și orice impozit sau taxa percepută de țara lor.

FAQ

1.ce manipulare de timp pentru o comanda?

De obicei durează 7-15 zile pentru o rochie pentru a fi gata de livrare, Brodate și Grele cu Margele rochie nevoie de mai mult de 5 zile . Dacă aveți nevoie de ea urgent, să ne Contactați în primul rând, putem rush comanda.

2.Cât de mult timp este nevoie de timp de transport maritim?

O:EMS shipping timp de aproximativ 5-10 zile. EMS este de putere în țară, cum ar fi statele UNITE ale americii,Canada,Australia,Rusia,Singapore,marea BRITANIE,Franța,Olanda,Suedia,Germania,Japonia,Fenland,Grecia.Dacă nu vă aflați în aceste țări, ar fi bine să alegeți o altă navă a companiei.

B: TNT sau DHL este puterea cea mai mare din țară peste tot în lume, dar costul de transport maritim ar fi un pic mai mare decât EMS. Timp de transport maritim, de obicei, aproximativ 3-5 zile lucratoare.

3.Iti oferim personalizate de servicii?

Da,facem.putem face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.

4.Poate am ales o altă culoare pentru rochie (de design)?

Da,toate culorile afișate pe palet sunt opționale pentru tine.PLS spune-ne numele culorii sau numărul de culoare din graficul nostru,atunci ne putem face o rochie de culoare preferi.

5.Dacă eu (noi) trimite niste poze sa arate design-ul,poți face pentru mine(noi) ?

Da,putem face rochia în funcție de imaginile pe care le trimiteți la noi.Mai bine ai trimite-ne imagini de înaltă rezoluție cu puncte de vedere diferite,astfel încât să putem face ceea ce vă așteptați.

6.care este avantajul de produse?

Calitate: avem 10 ani de experiență în a face rochia de mireasa.Detalii cum ar fi puternic corset și complet căptușite.

Servicii:oferim servicii personalizate de servicii fără axtra percepe de la cumpărător. Suntem o firma intergret proiectare,producție,marketing,putem oferi cel mai bun preț și după serviciu .PLS vedea politica noastră de returnare de mai jos.

Politica De Returnare

Pentru Anulări

Am înțeles că a comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte. Cu toate acestea, este important să rețineți că rochiile noastre sunt făcute la comandă, și odată ce procesul de creare a început materialele nu pot fi reutilizate. Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a face până mintea ta. Vă rugăm să consultați politica de anulare de mai jos pentru detalii.

Nostru Anulări Politica

1.Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

2.Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

3.Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 35cm x 10cm (17.72in x 13.78in x 3.94in)
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, Dimensiune Particularizată
Nume De Brand EMIQIAN
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tip De Element Rochii De Seara
Material Poliester
Decolteu Unul-Umăr
Numărul De Model 17072402
Ocazie Seara Formale
Element De Moda Vintage
categorie rochie de seara,ocazie socială
Maneca Stil Unul-Umăr
Tesatura Tip Sifon
Talia Naturale
Tren Curtea De Tren
Built-in Sutien Da
Silueta O-Linie
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Locul de Origine Jiangsu, China (Continentală)
Imagini Reale Da
Decor Încrețire,Ștrasuri Din Mărgele,Detalii Cristal

Produse similare