(1m Albastru + 1m Alb)/lot, 28.8 W/lot 220V SMD 5050 LED Strip lumina de acvariu, rezervor de pește de lumină, nu Poate fi folosit in apa

43.52lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


Atenție:

(Nu poate fi utilizat în apă.)

Dacă sunteți client de la Federația rusă , vă rugăm să ne spui numele tău complet în limba engleză formular astfel încât să ne putem trimite marfa cu succes. În conformitate cu regula în Federația rusă,destinatarul nu poate obține bunuri fără numele complet. Multumesc.

1.Când benzi cu LED-uri bobina într-o rola, și se adune într-o minge sau nu în ambalaje, vă rugăm să nu pentru o lungă perioadă de timp cu lumină electrică lampă.

2.Doar pe lampa cu corp de lumină pe metru marja între tăiere (orez integral cut), în caz contrar aceasta va cauza luminii cu orez integral nu este pe.

3.Atunci când instalarea, utilizați foarfecele pentru a tăia culoare nu trebuie să aibă bavuri, pentru a evita scurt-circuit.

4.În procesul de instalare și utilizare, vă rugăm să nu utilizați atingerea lampa cu bont, nu folosi grele presiune centură de lumina si arunca bandă de lumină.

5.Benzi cu LED-uri cu coada trebuie să utilizați coada de plug și capcane, utilizarea în aer liber vă rugăm să folosiți sticlă de lipici sau bandă strâns, pentru a evita apa de scurt-circuit .

6.Numai caietul de sarcini, puterea de aceleași două lampa centura reciproce îmbinare cap la cap, cap la cap în comun nu trebuie să depășească în lungime totală de lungime maximă.

7. Nu s-a instalat în apă , inflamabile și explozive mediu, trebuie să facă angajamentul că vom folosi mediu bine ventilat .

8.Fix de instalare vă rugăm să nu utilizați materiale metalice, cum ar fi sârmă de fier lampa de bandă, pentru a evita scurt circuitul de scurgere

9.Benzi cu LED-uri în procesul de utilizare, vă rugăm să nu folosiți niciun obiect incadrati, capac curea lumină, asigura o buna disipare a căldurii.

Notă importantă: Clienții ar trebui să fie sigur dacă țările lor sunt autorizate să importe Acest produs de cumpărare. Dacă nu sunteți sigur dacă țara dumneavoastră vă permite aceste tipuri de produse, vă recomandăm să contactați personalizate pentru confirmare. Noi nu va fi responsabil pentru pierderi din cauza vamale de confiscare. Feedback-ul/Clasa serviciul nostru: Pls lasă-ne un comentariu de produsele și serviciile noastre după ce am primit produsele dvs.; acest lucru ne va ajuta pentru a face mai bine în viitor. Vom precupeți nici un efort pentru a face upgrade sistemul nostru pentru a satisface toate de felul nostru de clienți. Cumpara Ghid

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa si numele complet corect, astfel încât să puteți primi marfa la timp.

2. Mărfurile sunt livrate numai după ce a primit plata. Vă rugăm să aranja plata în curând după ce plasa comanda, multumesc!

3. Ne promitem că vom verifica marfa inainte de a livra.

4. Online transport gratuit pretul include doar costul produsului și de curier gratuit. Online pretul nu include orice fiscale sau vamale taxe care pot fi percepute de client în țară. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să pentru a obține bunuri, dar nu suntem responsabili pentru asta.

5. Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să contactati,multumesc!

Mod de transport maritim

1. Orice import taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Nu vom lua nici o responsabilitate.

2. Vă rugăm să verificați de Transport și Taxa de Manipulare înainte de cumpărare. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. este corect adresa de livrare. Nu vom ține responsabil de pierdut, deteriorat, furat sau e-mail. Vă rugăm să plătească pentru asigurare, pentru a evita aceste situații. Sâmbătă, duminică și de Sărbătorile legale nu este disponibil pentru transport.

Servicii post-vânzare

1. Cand ai primit coletul, vă rugăm să deschideți și să verificați-l înainte de a semna. Nu semna dacă elementele sunt rupte și cere compania de livrare pentru a face o "daune certificate". În caz contrar, nu vom oferi nici o garantie si rambursare, vă mulțumim pentru înțelegere!

2. Dragi Prieteni, dacă aveți orice întrebări sau comentarii cu privire la produsele noastre sau politici, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail & Trade Manager, vom răspunde în termen de 24 de ore.

3. Satisfactia clientului nu cel mai important retur pentru noi. Dacă aveți orice probleme legate de tranzacție sau mărfurilor, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a propune orice dispute. Feedback-ul negativ nu poate rezolva nimic. Tot ce vreau să fac este de a face cele mai bune servicii pentru tine. Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai bun randament.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 9cm x 11cm (4.72in x 3.54in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Chip de LED-uri Model SMD5050
Nume De Brand APROPIAT
Tensiune 220V
Lățime 1.5cm/m
certificare CCC,RoHS,CE
Numărul De Model smd 5050
Lungime 100cm
Rezistent la apa No
Garanție 1 an
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Material Plastic
Tip De Element Cresc Lumini
Sursa De Alimentare AC
Corpul Material ABS
Caracteristici banda smd
Este estompat No

Produse similare