8 inch Personalizate Fildeș Roz de cristal Brosa Buchet de Mireasa mireasa Perle Bijuterii de Mătase Buchet de trandafiri nunta, buchete de domnisoara de onoare

167.95lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Mireasa nunta Brosa Buchete realizate la comanda. Putem personaliza o varietate de stiluri brosa buchet, ciclu de producție: 7-14 zile, buchet personalizat pentru a se potrivi tema de nunta culori și stiluri, ne buchet buchet este absolut uimitor, publicul acea zi să strălucească. Dimensiuni: Diametru: 8 inch de Înaltă: 27cm

Timp de manipulare: 7-14 zile

De înaltă calitate și design perfect este sunt punctele noastre forte!

Acest buchet nu dezamăgesc și este cel mai bun preț pentru calitate. Nu pot crea un buchet care să răspundă nevoilor dumneavoastră și bugetul dumneavoastră.

Buchet mânerele sunt de design personalizat pentru a se potrivi individuale de mireasa. Vă rugăm să rețineți panglica de culoare ales la check-out. Toate panglica de culori disponibile.

Accente de culoare poate fi schimbat pentru a se potrivi cu tema nuntii.

Dacă aveți o viziune în minte, mesaj-mă și voi face meu cel mai bun pentru a face viziunea ta într-o realitate.

Acest buchet are 1--2 săptămâni pentru a proiecta. Vă rugăm să contactați-mă cu orice întrebări/comenzi personalizate.

Acest stil unic buchet își găsește strălucire printr-o varietate de accente intr-o frumoasa nunta schema de culori. Accesorii/piese găsite în buchet sunt diferite broșe și piese de bijuterii atașat la o centrală stem. Afara este o twirly nylon alb urmat de un satin alb trim. Tulpina este înfășurat în satin alb, cu un cristal draping. Acest buchet vine readymade sau pot fi făcute la comandă. Pot fi luate în afară și purtat ca piese separate, sau pot fi păstrate ca un personal ține dragul de ziua ta speciala.

- De ce Alege o Brosa Buchet? -

O brosa buchet vă permite să fie cu adevărat unic și să personalitatea ta să strălucească. Să ne fi inspirat nu numai de gusturile și preferințele, dar, de interesele dumneavoastră. Nevoie de mai multe motive? Acest lucru este cu adevărat o durată de o parte din ziua ta cea mare și-o clipă mostenire de familie. Rochii obține pliat și ascuns într-un dulap de Pantofi se pune pe un raft și rar mai vezi lumina zilei... O brosa buchet poate găsi o casă multe locuri și vă reamintesc de zi cu zi de ziua ta speciala. Luxosul lui Rose primul buchet este un memento pentru noi de cât de norocoși suntem și stă vizibil într-un loc pentru noi, pentru a fi amintit în mod constant. Nu mai trebuie să spun la revedere de la flori de nunta dupa ce se ofilesc, acum vor dura o viață întreagă și poate fi transmisă copiilor și nepoților voștri.

Vă mulțumesc!

Fascinant Mireasa

est nunta

Plata:

1.Vom accepta Escrow & card de credit si Western union.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow de Vilatudor.ro, nu contul nostru.

Transport:

1.Putem livra produsele noastre prin DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX/ EMS și China Post/ Hongkong Post/Singapore Post/Swiss Post și fiul pe.

2.DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX de transport maritim expres iau, de obicei 3-7 zile lucrătoare.

3.EMS express shipping, de obicei, 3-15 zile lucrătoare care depind de țara ta.

4.Pls înțeleagă că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul sărbătorilor, întârzieri de zbor și de condițiile meteorologice.

Returnarea:

1.100% din toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere și vă garantăm că toate produsele noastre veți obține va fi de lucru bine.

2.Schimb sau de restituire vor fi acceptate pentru element defect.

Cumpărătorul ar trebui să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea element ,elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală și pachet.

3.La primirea de marfa a revenit vă rugăm să ne permit 4 zile lucrătoare, pentru verificarea returnat și de a asigura un schimb sau de restituire. Transport și predarea taxele nu sunt rambursabile.

Customer service:

vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-Mail sau Ali trademanager, ne va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile în termen de 12 de ore.

Politica Feedback-ul:

1.Satisfactia clientului este foarte important.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul Pozitiv.

3.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 23cm x 25cm x 21cm (9.06in x 9.84in x 8.27in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Element De Lungime 11inch
Numărul De Model 2016a158
Materiale brosa, cristal, material textil trandafiri
Înălțime Element 11inch
Material Mătase,Acrilic,Poliester
Nume De Brand IFFO
Lățime Produs 8inch
personalizat Da
culoare Fildeș Roz
Articol Greutate 1.5kg
Tip De Element Buchet De Mireasa

Produse similare