Lemn de Ceasuri de Moda Negru Natural din Lemn de Bambus Cuarț Ceas Creative Roșu Doua Mâini de Bărbați Ceas Reloj de madera

58.86lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri barbati

Descriere produs


Caracteristici produs: 100% Lemn Nature Caz de Mișcare: Cuarț Band Material: Piele naturala Formati Fereastra Material: carcasa din Plastic Material: Lemn Clasp Type: Pin Buckle Dia Diametru: 4.5 cm aprox. Caz Grosime: 1.2 cm aprox. Banda de Latime: 2.4 cm aprox. Trupa Lungime: 24cm aprox.

Observație: ceasul este realizat din lemn natural și este învelit de mână, astfel încât acesta poate avea unele naturale linii dure și câteva pete.

Conținutul Pachetului: 1 X Ceas Din Lemn

PLATA

1. Am accepet Visa, Mastercard, Escrow, și așa mai departe.

2. Cumpărător rus ATTENETION: vă Rugăm să ne lăsați numele tau complet pentru Rusia politica.

TRANSPORT

1. Va vom trimite produsul în termen de 2-3 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de Vilatudor.ro.

2. Transport prin transport maritim Regulat în 35-45 de zile lucrătoare (Brazilia, de obicei, nevoie de 50-70 de zile). Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să plătească un cost suplimentar pentru cea mai rapidă metodă de transport maritim.

3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.

4. Atunci când primesc comanda, in 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

5. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport și vamale.

REVENI & POLITICA DE RAMBURSARE

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil. Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun. Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi!

FEEDBACK-ul

1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta, ne vom asuma responsabilitatea de a rezolva orice problema.

2. Vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Scrisoare, înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Cele Mai Bune Urări.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Adâncime De Rezistență La Apă Nu rezistent la apa
Stil Moda & Casual
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Lățime De Bandă 24mm
Caracteristică Nici unul
Cazul Formei Runda
Numărul De Model W224601 Reloj de madera
Nume De Brand YISUYA
Mișcarea Cuarț
Formati Fereastra Material Tip Acril
Carcasa Din Material Din lemn
Diametru Cadran 45mm
Gen Bărbați
Trupa Lungime 24inch
Caz Grosime 12mm
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Trupa Tip De Material piele
Incuietoare Tip Catarama

Produse similare