(Pachet/2units) Contra Clar Blocabil Acrilice Donație Cutie cu Lanț și să Semneze Titularii YGB-004

147.52lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Descriere Produs

* Încuietoare acrilice donație bo x se face de 3 mm clear clear panel , foarte robust si puternic. A venit cu două chei ,care sunt perfecte pentru a asigura conținutul în acrilic cutie de donații.

* Un acrilic cutie de donații sau acrilic cutie de colectare , sau cutii de strângere de fonduri este o modalitate eficientă de a strange bani pentru grup non-profit sau de caritate. este soluția perfectă pentru orice program de strângere de fonduri sau de grup non-profit. Fiecare cutie are un A6 titular semn, care sunt ideale pentru a afișa publicitate. *Clar acrilic cutie de donații se vedea-prin donație container ,care poate motivați să doneze propriile lor mărunt (sau mai multe) de la casa de marcat,foarte eficient mod de a crește crește donații.

* Cum ar moderne acrilic cutie de donații ,acrilic caseta de bani măsură 165 *105 x 210 mm,dacă cantitatea ajunge pana la 100 de unități, putem personalizate orice dimensiune ca pe nevoile dumneavoastra. Și, de asemenea, avem similare acrilic cutie de donații ,care vin cu lanț de metal ,în caz de furt. * Aceste acrilic cutie de donații ,este, de asemenea, utilizat ca bază de acril cutie de sugestii ,este perfect pentru sugestii, buletinele de vot, donații, cărți de vizită, și intrările de concurs * Suntem un acrilice directe de fabricatie, putem oferi toate tipurile de acrilic cutie de donații, acrilic urna de vot ,cutie de sugestii ,de strângere de fonduri cutie,caseta de bani în diferite dimensiuni și stil .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.6kg (3.53lb.)
Dimensiunea Pachetului 21cm x 20cm x 10cm (8.27in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Forma dreptunghi
Utilizare Caritate, biserică, spital non-profit grup
Nume De Brand Yakri
Material 3mm clar panou acril
Plasarea Counter sau desktop
culoare Clar
Dimensiune W165xD105xH210mm
Tip donaiton cutie cu cadru
Stil Modern
cu picture card No

Produse similare