COSPOT Bikini Femei 2018 Fermoar fara Bretele, costume de Baie Femei Costume de baie cu Talie Joasa Bikini Costum de baie Pentru Femei Maillot De Bain Femme

38.43lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


W E C L O M E T O I C E S E O Descriere A Produsului: 1. Material: 82%Nylon, 18% Spandex 2. Captuseala: 95%Nylon, 5% Spandex Culoare:Print 3. Marime:S,M,L 4. Pentru mulțimea:Femei 5.Instrucțiuni de spălare: • Spălare costume-separat și în apă rece înainte de a le purta pentru prima dată. • Clătiți costume de baie în apă rece, cât mai curând posibil după ce au fost expuse la clor sau apă sărată. • Spălați-vă costumele de baie de mână. Nu folosiți înălbitor produse pe ea .

Dimensiune caietul de sarcini: te Rog uita-te la dimensiunea diagramă cu atenție, pentru că de manuale de măsurare, vă rugăm să forgive1-3cm de eroare .

Afișare Produs: Factor De Imagini: Transport: 1.E de pachete American : nu pachet de e-mail. Promitem pachetul va ajunge la tine in 27-30 de zile. Alte locuri : Toate de Transport maritim. Promitem pachetul va ajunge la tine în 60 de zile. 2.China Post Aer Înregistrat Mail Toate locuri: nu pachet de e-mail, Noi promitem pachetul va ajunge la tine în 60 de zile de Sud-Americane:Toate de Transport maritim. Promitem pachetul va ajunge la tine în 90 de zile. Rambursare: 1. Dacă nu sunteți mulțumit cu tine elemente ,puteți face schimb de obiecte, dar cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim. 2. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorect elementele livrate. Puteți face acest lucru: Pasul 1).E-mail de la noi în termen de 7 zile lucrătoare sau chat cu noi de comerț manager. Pasul 2).Trimite fotografii cu noi despre problemele de elemente sau ceva detalii. Pasul 3).A reveni elementele noi cu număr de urmărire, atunci vom livrare elementul potrivit pentru tine imediat.

Feedback-ul:

Satisfacție și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi . Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de servicii, ne-am dori să lasă-ne feedback-ul cu rating de 5 stele . Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre și servicii , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin masaj .Feedback-ul negativ nu primește nimic . Genul tău de înțelegere și cooperare sinceră va fi apreciat foarte mult. Avantajul nostru: Fabrica de Preț Directă de Înaltă Calitate și Servicii Excelente post-Vânzare 1.Print Digital Disponibil, mai ales profesional în sublimare transfer de imprimare. 2. De bună calitate, cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 22cm x 20cm x 3cm (8.66in x 7.87in x 1.18in)
Talie Talie Joasa
culoare Roșu
Numărul De Model FB561
Material Lycra,Nailon,Spandex
Cu Pad Da
Tip De Element Set De Bikini
Gen Femei
Nume De Brand COSPOT
Suport Tip sârmă gratuit
Dimensiune S, M, L
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Solid

Produse similare