Sudoare fierbinte de Slabit din Neopren Tricou Vesta Formatorii Corpului pentru Pierderea in Greutate cu Fermoar Talie Tuns Femei Antrenament de un Corset Corset Cami

81.39lei

Adauga la lista dorintelor

Intimii

Descriere produs


Note:

1. Compania noastra este binevenit picătură de transport maritim, en-gros și en-gros. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom răspunde în termen de 12 de ore.

2. Va oferim 100% satisfacție de servicii pentru fiecare comanda si client, dacă aveți orice satisfacție sau insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3. După primirea comenzii sau de a nu primi comanda, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau dispută deschisă, să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele.

4. 11-lea din fiecare lună este VIP ZI. Mai mult de discount, cupoane și repara suma off sunt în așteptare pentru tine!

Sfaturi:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare pentru că a măsurii de mână.

2. Doar mână spală cu apă rece, te rog, nu se spală la mașină.

Caracteristici

Material: neopren, microfibra, nailon, spandex. Spălare de mână, atârnă uscat pentru a menține forma și elasticitatea . Design nou: zipepr de închidere, open-bust design, purta sutien, push-up sân. Acesta poate fi folosit pentru a controla abdomen și spate, ascunde grăsimea de pe talie și de a face o figură clepsidră. Formator de slăbire maneca reduce nedorite brațul inci, ochiurilor de plasă respirabil axila ajută pentru a volatiliza urât după utilizare prelungită, saună vesta de costum vă ajută să piardă în greutate de apă mai repede si curata porii. Acest plus dimensiune body shaper este realizat din neopren, care este termo material. Este ca o sauna fierbinte se potriveste. Turnare sub presiune și efect de sauna va ajuta pentru a face acest produs sa fie cel mai bun corpul dumneavoastră shapewear. S-ar putea ajuta sa arzi burtica ta axunge, curata toxinele din interiorul corpului, să ai un corp sănătos. Promovarea caldura corpului: design pentru a face sa transpiri ca un nebun și de a spori dvs. de antrenament pentru a atinge obiectivele de pierdere în greutate. Sudoarea consolidarea vestă termică intensifică transpirația în sufletul tău mai mult decât un simplu sport-îmbrăcăminte în timpul exercițiului.

Picture show

Despre feedback-ul

Deschideți lista de tranzacție

Găsi

Faceți clic pe

Lumina

Despre transport

Este depinde de modul de transport maritim care o alegeți, vreme, timp de client diferite clearance-ul și așa mai departe... Dacă nu te-ai primi comanda în ordinea timpului de protecție, vă rugăm să ne contactați, și nu de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice feedback-ul negativ , vă vom ajuta să se ocupe cu ea.

Despre culoare

Deoarece diferite de ecran de afișare are un mod diferit de a face cu culoarea, acesta va avea un anumit diferență de culoare de pe ecran diferite.

Despre retur

Contactați-ne imediat cu fotografie. Acceptam retur cu 7 zile vei primi. Pachetul ar trebui să fie forma originală. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema prin toate mijloacele pentru a ajunge la 100% satisfacție.

Despre taxe

Din cauza diferitelor politici din diferite țări, o țară este strict cu taxa de la taxele de import. Costul de transport maritim nu inclusiv orice taxe de import, de a cumpăra ar trebui să fie responsabil pentru taxele de import.

Cum să ne găsiți

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 38cm x 18cm x 5cm (14.96in x 7.09in x 1.97in)
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
Material Acril
Nivelul De Control Mediu
Decor Nici unul
Tip De Element Formatorii
Numărul De Model Vesta 6005
Tesatura Tip Postav
Nume De Brand Junlan
Gen Femei
Grosime Standard
Shapewear Costume

Produse similare