Japoneze Popin Gătească Inima toto manual DIY Toaletă fericit bucătărie de Crăciun cadou amuzant

35.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


nume: Japonez Gustare Popin Gătească Inima toto DIY manual material: sac de mici handmade stil material: DIY, joc distractiv pachet: sac de Cadouri; +1 sac. 0.096 kg / sac Culoare: Ca fotografie arată, de culoare nava de întâmplare caracteristică: Interesant DIY / redare notă:

Este un sac de cadouri.Veți primi culori amestecate papusa. utilizare: marele Tău prieten de-o viata

Tencuieli :

Despre Transport:

1) proiectul va fi livrat în termen de 48 de ore de la plata compensate. Vă rugăm să asigurați-vă că numărul de telefon este corect. sale

Important transportului internațional de marfă.

2) Compania orice produs în procesul de livrare pot fi urmărite on-line. Numărul de urmărire va fi prin e-mail / e-mail odată ce elementul este expediat disponibile. Vă rugăm să nu uitați să ne spuneți dvs. de e-mail atunci când plasați comanda la noi.

Combinat cu Transport maritim: reducere depinde detaliate cuprinzătoare a proiectului, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail, atunci când doriți să cumpere mai mult de un articol.

3) rata de Transport se calculează în funcție de destinație normală de livrare. Dacă adresa de destinație aparține zone îndepărtate, la un cost suplimentar trebuie să fie încărcată pe curier \\\\\\\\\\\\\\ 'rata de transport maritim standard.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Locul de Origine JP

Produse similare