Midea aer conditionat, ventilatorul interior motor YDKS-15-4 plastic de etanșare mașină GREE de aer conditionat motor interior

50.46lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Transport:

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de timpul de prelucrare după ce primim plata. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. DHL/UPS/Federal Express, de obicei, durează aproximativ 3-7 zile lucratoare la destinație. Și e vorba de 5-10 zile de lucru de către EMS sau TNT. Hongkong Post Air Mail și Hongkong Post Air Parcel nevoie de la 7 la 30 de zile pentru a livra în întreaga lume.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Plata:

În prezent, Vilatudor.ro accepta Visa, MasterCard, Western Union, QIWI și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

Garanție:

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Alte Politici:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Vă rugăm să lăsați FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea bunurilor, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și noi vom face la fel. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce a primit, vom încerca noastre cele mai bune eforturi pentru a sprijini.

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vom încerca să vă răspundă cât mai curând posibil.

4. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model 244-motorul Ventilatorului
Tip Aer Conditionat Piese

Produse similare