10yards 6.5 cm bumbac alb dantela broda cusut panglica de dantela africane dantela tesatura tapiterie de tricotat cu urzeală DIY Îmbrăcăminte Accessories1762

26.20lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume produs: 6,5 cm latime Broda Dantela

Material: bumbac si nailon

Produsul NU: 1762

Dantela lățime: 6,5 cm(Cel mai mare)

Culoare: alb ,pls uita-te la poze

Ambalaj: pungi de OPP și cutie

USD 1.51 /curte 1.66 USD /curte USD 1.78 /curte USD 1.84 /curte USD 2.11 /curte

Transport&Servicii

* Vom trimite comenzi în 3 zile lucrătoare după verificarea plății și confirmarea comenzii. Dacă orice întârziere ne va permite să știți în avans.

* Noi oferim China Post de Aer sau EMS, la ordinele tale.pls alege-le înainte de a plasa comenzi.Epack trimite doar la statele UNITE ale americii.Tks

* Vă rugăm să trimiteți întrebările dumneavoastră,întreba și plângeri la noi.Noi vă va oferi un răspuns în 2 zile lucrătoare și de a rezolva probleme.

* Taxe de Import,impozite și taxe se exclude în care elementul de preț sau de livrare.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

* De obicei,Vom scrie o valoare mai mică și mark ?cadou? sau ?probă? pentru a vă ajuta să evita taxa sau mai puțin impozitul.Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură,vă rugăm să ne anunțați atunci când plasați comanda.

* Se accepta retur pentru nesatisfăcătoare elemente. Vă rugăm să ne contactați pentru a raporta articole cu defecte în termen de 7 zile de la primire. Produsele returnate trebuie să vină cu piese de schimb originale și accesorii.Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare.

Feedback-ul

* Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,ne-ar fi recunoscător pentru oportunitatea de a rezolva problema înainte de a recurge la feedback-ul.

* Dacă vă place tiems,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi,și noi vom face la fel pentru tine. Multumesc mult

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 16cm x 10cm (6.30in x 6.30in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 Metri/lot)
Tesatura Tip organza
Caracteristică Eco-Friendly
Nume De Brand xinhang
Culori Alb
Tip De Produs Dantela
Technics warp de tricotat
Decor Dantela
Material Nylon / Bumbac
Numărul De Model 1762
Dimensiune 1yard is 92cm
Lățime 6.5 cm

Produse similare