în stoc! PENTRU Elephone S7 Display LCD+Touch Screen Digitizer Înlocuirea Ansamblului Accesorii Pentru Telefon de 5.5"

201.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PENTRU Elephone S7 Display LCD +Touch Screen +Rama Original Digitizer Înlocuirea Ansamblului Accesorii Pentru Telefon de 5.5"

100% Testate Înainte De Expediere!!!

Video de detectare a furniza GRATUIT REPARAT INSTRUMENTE TRIMITE CU NUMĂR de URMĂRIRE *Modele Compatibile: Pentru Elephone S7 ,Nu sunt compatibile cu alte modele. *Unele opțiuni descriere: Add film de sticlă: sticlă călită film *Transport lista 1 * Display LCD + Touch Screen, Senzor 1 * Setul de Unelte Fel de Cadouri Și de a achiziționa adăuga parte a produsului (1* sticlă securizată de film )

Acest produs se aplică numai la Chine brand: Elephone, model: S7, Nu este cazul să coreeană marca SM S7, vă Rugăm să nu pentru erori. Sfaturi speciale: produsul poate fi necesar să fie actualizate depinde dacă telefonul are placa de baza versiune este în conflict cu versiunea cu ecran de Conflict fenomen: instala ecran, începe la boot buton, pe ecran apare "ecran negru", "ecran alb", "ecran albastru", "imagine intermitent" și alte reacții adverse de Acest fenomen pot fi rezolvate prin actualizarea software-ului UMI ROM-ul oficial web site-ul este după cum urmează: https://bbs.elephone.hk/forum.php#.WKqnVvmEAk8 Dacă nu poți accepta acest lucru, vă rugăm să nu plasați o comandă

Atenționare Specială: 1. Odată Sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ, Apoi Deschideți-l.. 2. Toate Ecran LCD Testat de lucru înainte de a trimite, vă Rugăm să NU INSTALAȚI înainte de Testare. Vă rugăm să vă conectați ecranul cablului de conectare la placa de baza pentru testare, GARANTIE NULĂ dacă LCD deteriorat după Instalare . Pentru Non-Rambursabile! 3. DACĂ sunteți mulțumit cu produsele după testare. ATUNCI s-ar putea instala pe telefon. Dar NU ELIMINA NOASTRE AUTOCOLANT! (GARANȚIE NULĂ DACĂ ETICHETA ELIMINAT) 4. Dacă aveți orice întrebări sau nu mulțumit cu produsele noastre, Contactați-ne în termen de 3 zile după ce ați primit produsele,vă Rugăm să furnizați o imagine sau un videoclip de un produs problema,Sau ne va trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine așa cum este descris. 5. DACĂ LCD Deja Instalat și de a găsi unele problemă. Vă rugăm să ne trimiteți înapoi în termen de 3 zile. Tehnicianul nostru va testa pe deplin și să vă dea raport de calitate.

*Q:Despre rău punctul de pixeli:>>

*Q;Este detectarea de instrumente la fel ca rezultatul testului instalată pe telefonul mobil?>>

*Q:Despre "fără ramă" și "cu rama" diferența:>>

*Î:de Multe telefoane cu Sticlă Curbată 2.5 D,Va sticlă de film acoperire ecran complet? >>

*Q: Despre: de ce prețul produsului s-a schimbat, prețul de vânzare este mai mică astăzi >>

*Q:Despre Transport,pls verifica acest link.>>

*Q:Despre DHL de Livrare.>> D

*Q:ecranul numărul este în contradicție cu descrierea de pe site-ul web?>>

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 22cm x 16cm x 5cm (8.66in x 6.30in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
culoare negru, albastru, auriu, negru adăuga film de sticlă, albastru adăuga film de sticlă, aur adaugă pahar de film
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Ecran > 3"
Nume De Brand joliwow
Numărul De Model PENTRU Elephone S7 LCD
Rezoluție De Afișare 1920x1080
LCD Kit Da

Produse similare