Maneca Lunga Elegante Bluze Albe Femei 2017 Noua Moda De Pe Umăr Bluza Zburli Doamnelor Drăguț Topuri Plus Dimensiune Femei De Îmbrăcăminte

56.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.100% de Brand nou.

2.Culori disponibile:alb bluza

3.Dimensiune:S M L

4. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea. Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 5. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită măsurare manual. Vă rugăm să rețineți atunci când măsura. 1 cm=0.39 inch Dimensiune/cm Umăr Bust talie Lungime Maneca S 34-40 96 55 52 M 35-45 98 56 53 L 36-46 100 57 54

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!

Drear Prieten,

Bine ati venit la magazinul nostru!! Sperăm că veți avea un cumpărături fericit aici.Va vom trimite un mare cadou gratuit doar Screenshot poza pe care ai să o împărtășească !!

Adaugă magazinul nostru :

nu va fi un e-mail pentru a vă informa despre toate noile sosire sau de reducere.

1*bluza Femei

Atenția:

? Pentru motive de siguranță, ne va repack mărfurile într-un alt sac sau o cutie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului, deci nu este original, cutie incluse. dacă u nevoie de cutia originală, pls lasati un mesaj atunci când faci o comandă.

? Dacă alegeți transport gratuit ,china post ,poate mai mult de 30 de zile lucrătoare ,dacă nu se poate aștepta ,vă rugăm să nu alegi.

? Daca vrei bun după-vânzare de servicii, pls nu deschide litigiului sau să dea rău de evaluare cu ușurință. Contactați-ne prima! Multumesc!!!

Acceptam alipay aici.

1.În prezent,puteți plăti folosind Moneybookers,Visa,MasterCard,Western Union,Qiwi și transfer bancar.

2.Puteți, de asemenea, Plătească cu selectați card de debit, inclusiv Maestro ,solo,Carte Bleue,PostePay,Cartasi,4B și Euro6000.

3.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.Atâta timp cât ai de a face plata prin Vilatudor.ro,banii vor fi protectd de Escrow în mod automat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.21kg (0.46lb.)
Tip De Unitate bucata
Vara femei topuri,bluza femei
Dimensiune S, M, L
Birou biroul tricouri femei
Decor Volane
Numărul De Model 11570
Alb Bluze pentru femei
Gen Femei
Elegant blusa feminino
Sexy blusas,camisa feminina
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Solid
Ciufulit bluza tricouri femei
Lungime maneca(cm) Plin
Guler Ciufulit
Tesatura Tip Postav
Doamnelor bluza vintage
Nume De Brand JYCGOODLUCKY
Plus Dimensiune femei bluza
Drăguț Femei tricou
Material Acetat
Stil Moda
Maneca Stil Regulat

Produse similare