LANOVA Protector 7Pcs/set Ciclism, Patinaj Casca Skateboard Cot, Genunchi, Încheietura mâinii Tampoane pentru Copii Biciclete Biciclete Role Proteja de viteze

30.48lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


LANOVA 7Pcs/set Ciclism, Patinaj Casca Skateboard Cot genunchiere Încheietura Sport Copii Biciclete Biciclete Role Proteja echipamentul de siguranță Descriere:

Caracteristici: de Înaltă densitate anti-toamna caz, burete mai gros și confortabil, o valoare bună și durabil Material: tesatura de Inalta densitate shell este de mare duritate pp, o protecție eficientă, design anti-alunecare, mai frumoase și practice De mai sus este cea mai rentabilă patinaj bretele bretele copii adulți în prezent pe piață, pentru care bugetul nu este mare de utilizatori. Șase bucăți în total: fiecare două genunchiere, cotiere, mănuși Diagonală curele, eficiente și confortabile duble legat sistem După fixare palma Îmbunătăți utilizarea mai confortabil, dedicat proiecției de ingrijire palmier, eficiente de protecție a încheieturii mâinii. Net pliculete ambalate individual pentru depozitare ușoară. Pentru mulțimea: masina echilibrat amatorii de skateri, extreme skateri, skateboarderi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.75kg (1.65lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 28cm x 24cm x 16cm (11.02in x 9.45in x 6.30in)
Tip Casca
Aplicabile Oameni Copil
Stil Portabil
casca skateboard proteja de viteze
Numărul De Model W-302A
culoare Negru / albastru / galben / rosu / alb/Roz
Sezon Universal
Circumferinta Capului <55CM
Varsta >3 Ani
Material ABS
Nume De Brand LANOVA
Dimensiune Dimensiunea copil
Sport Alte
genunchiere cotiere
Varsta potrivita 4-12 Ani

Produse similare