WETKISS 2018 Vara Super Tocuri inalte Femei Sandale Bling Peep Toe Glezna Curea de Încălțăminte Platforma Nunta de sex Feminin Gladiator Pantofi

120.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dimensiune Masa

Dacă piciorul este mare, puteți alege o dimensiune mai mare.

America Dimensiune EUR Size

Lungime Picior

(CM)

Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului.

Informații

[Nume de Brand ] : WETKISS [Tip de Element]: SANDALE [Inaltime Toc]: 12,5 CM [Pop element]: Bling [Material]: Microfibra [Euro Size]: 32-43 Unghi

tocuri inalte sexy vara doamnelor sandale

spikle tocuri sex feminin pantofi platforma

metal decor bling curea glezna doamnelor pantofi

2018 noua moda pentru femei pantofi

peep toe doamnelor platforma pantofi de mireasa

LOGO-ul Detalii

Pantofi afișare Toate imaginile de pantofi sunt 100% reale împușcat!!!

Modelul Arată

Despre Diferența de Culoare Toate imaginile din magazinul nostru sunt luate de pantofi reale. În timp ce câteva produse va avea un pic de diferență de culoare din cauza lumini, ecrane și înțelegere personală. În cele din urmă de culoare ale produselor reale este standard. Vă mulțumim pentru înțelegere! FAQ și Service Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

T1. Cum pot alege mărimea potrivită ?

În primul rând ,vă rugăm măsura lungimea piciorului și picior lățime în funcție de mărimea noastră masă . apoi, puteți lua piciorul de lungime și lățime ca baza pentru a alege mărimea potrivită. Dacă sunteți în marea BRITANIE pentru clienți , vă rugăm să rețineți dimensiunea noastră nu este nici marea BRITANIE ca marime , nici rusă dimensiuni . deci, aveți nevoie pentru a alege dimensiunea în funcție de lungimea piciorului.

Q2. Cum pentru a confirma parametru de pantofi ,cum ar fi înălțimea tocului , arbore și așa mai departe .

De obicei , puteți verifica fotografie de produse, nu va fi o imagine pentru a arăta înălțimea de tocuri , platforme și așa mai departe . Puteți citi, de asemenea, "produse detalii "

T3. Dacă pantofii sunt din piele ?

Vă rugăm să citiți titlul de cel al produselor. Dacă nu există piele naturala in titlu, este din piele. Dacă l-am marcat ca PU , atunci acesta va fi din piele. În același timp ,puteți verifica " specificul Postul ".

T4.Cum pot distinge boot sunt de iarna sau toamna stil ?

Vă rugăm să citiți introducerea de pantofi.Dacă l-am marcat ca iarna boot sau boot zăpadă, atunci va fi iarnă boot. sau aveți nevoie pentru a verifica butonul de culoare în pagină .Unele cizme au căptușeală de blană sau piele căptușeală . de obicei , captuseala blana va fi iarna de boot.

Q5.DACĂ nu-mi place ?

Dacă nu vă place produsul nostru, ne puteti contacta direct prin mesaj , e-mail sau wechat . Vom accepta returnarea coletului, fără nici un motiv. Pls Pls pls nu deschide disputa! Vom face cel mai bun pentru a rezolva problema. Apreciez ajutorul tău.

Despre Diferența de Culoare FAQ &Service Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. T1. Cum pot alege mărimea potrivită ? În primul rând ,vă rugăm măsura lungimea piciorului și picior lățime în funcție de mărimea noastră masă . apoi, puteți lua piciorul de lungime și lățime ca baza pentru a alege mărimea potrivită. Dacă sunteți în marea BRITANIE pentru clienți , vă rugăm să rețineți dimensiunea noastră nu este nici marea BRITANIE ca marime , nici rusă dimensiuni . deci, aveți nevoie pentru a alege dimensiunea în funcție de lungimea piciorului. Q2. Cum pentru a confirma parametru de pantofi ,cum ar fi înălțimea tocului , arbore și așa mai departe . De obicei , puteți verifica fotografie de produse, nu va fi o imagine pentru a arăta înălțimea de tocuri , platforme și așa mai departe . Puteți citi, de asemenea, "produse detalii" Q3. Dacă pantofii sunt din piele ? Vă rugăm să citiți titlul de cel al produselor. Dacă nu există piele naturala in titlu, este din piele. Dacă l-am marcat ca PU , atunci acesta va fi din piele. În același timp ,puteți verifica " specificul Postul ". T4.Cum pot distinge boot sunt de iarna sau toamna stil ? Vă rugăm să citiți introducerea de pantofi.Dacă l-am marcat ca iarna boot sau boot zăpadă, atunci va fi iarnă boot. sau aveți nevoie pentru a verifica butonul de culoare în pagină .Unele cizme au căptușeală de blană sau piele căptușeală . de obicei , captuseala blana va fi iarna de boot. Q5.DACĂ nu-mi place ? Dacă nu vă place produsul nostru, ne puteti contacta direct prin mesaj , e-mail sau wechat . Vom accepta returnarea coletului, fără nici un motiv. Pls Pls pls nu deschide disputa! Vom face cel mai bun pentru a rezolva problema. Apreciez ajutorul tău.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
pop element Platforma
Partea Căpută Tip DESCHIDE
Spate De Tip Counter Capac Toc
Sandale Tip Curea Glezna
Material De Sus Microfibra
Nume De Brand wetkiss
Înălțime Toc 12,5 cm
Numele Departamentului Adult
Cu Platforme Da
Inaltime Platforma 3-5cm
Material De Talpa Cauciuc
Ocazie Nunta
Stil Moda
Toc De Tip Pantofi Cu Toc
Materiale De Captuseala Sintetic
EUR size 32-43
Element De Moda Platforma
Model Tip Solid
Dimensiunea Pantof 3, 4, 5, 6, 6.5, 7.5, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5
Tip De Închidere Catarama Curea
Numărul De Model 227749jwj
Tip De Element Sandale
Branț Material PU
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare