Mofi Pentru Xiaomi Redmi Note 3 /Hongmi Note3 Caz Fereastră Deschisă Caz Flip Piele Pu Caz Suport Acoperire Pentru Xiaomi Red mi Note 3

28.26lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


New Sosire Mofi Pentru Xiaomi Redmi Note 3 /Hongmi Note3 Caz Fereastră Deschisă Flip Din Piele De Caz Capacul Suportului Pentru Xiaomi Redmi Note 3

Dragă prieten. Bine ati venit la magazinul meu,Acolo sunt ceva ce trebuie să știți: 1.pleaes acorde o atenție la DIMENSIUNE/CULOARE/MODEL inainte de a plasa comanda; 2.Dacă nu puteți alege culori,vă rugăm să specificați culoarea în SCOPUL de OBSERVAȚIE în caz contrar, ne va trimite la întâmplare; 3.Dacă NU ați RECEIVEED comanda dumneavoastră, vă Rugăm să NE CONTACTAȚI imediat. 4.În cazul în care comanda nu are NICI o PROBLEMĂ,vă rugăm să NE CONTACTAȚI imediat. Feedback-ul negativ nu este cel mai bun mod de a rezolva Problema ta! Buna Ziua! Bucurați-Vă De Cumpărături!

Feedback-ul

-dacă sunteți astisfy cu livrarea bunurilor,vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine.

-ne pasă de clienții noștri de valoare,și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.dacă nu se satisface cu produsele,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în timp,și trimite un mesaj în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide orice disputa de pe Vilatudor.ro.vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a rezolva problema și de a trăi până la satisfacția dumneavoastră.

Plata

acceptam plata prin Escrow.Escrow este întotdeauna protejarea mony,este ușor,rapid și în condiții de siguranță.

Plata va fi verifled de Escrow în 24 de ore după efectuarea plății se face, atunci putem trimite articol în termen de 36 de ore.

Vom livra la adresa implicită în alipay .dacă nu ne informează.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 16cm x 2cm (7.87in x 6.30in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip Husa Flip
Nume De Brand Mofi
Funcția Anti-knock
Material Din piele de caz
culoare Negru / Albastru / Roz / Rose Gold / Alb
Compatibil Marca xiaomi
Dimensiune 5.5 inch
Caracteristici caz flip
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Da
Tip De Caz Flip
design De Afaceri,Mat
Model Pentru Xiaomi Redmi Note 3

Produse similare